Foto: philips-ledino-outdoor-tuinverlichting

Geniet van mooie avonden in uw tuin met de buitenverlichtingscollectie van Philips

Tijd voor de periode waarin we de huiskamer verlaten en tuin, terras en balkon weer kunnen gaan rekenen op onze onverdeelde aandacht.

Tijd voor de periode waarin we de huiskamer verlaten en tuin, terras en balkon weer kunnen gaan rekenen op onze onverdeelde aandacht.

Om nog langer van de zachte avonden in de tuin te kunnen genieten, heeft Philips aantrekkelijke en energiebesparende verlichtingsoplossingen voor buiten ontwikkeld.

 

Philips' nieuwe buitenlichtcollectie, die zowel functioneel als sfeervol is, verfraait uw tuin, terras of balkon op een duurzame manier. Wilt u 's avonds rustig een boekje lezen in uw tuinstoel of een feestje organiseren met vrienden maar mist uw tuin de sfeer van kleurrijk en natuurlijk licht? Dan heeft Philips de oplossing.

Ledino Outdoor Collectie - Moderne stijl voor buiten

Eindelijk kunt u uw verfijnde smaak ook tonen in uw buitenverlichting. Philips Ledino buitenverlichting sluit perfect aan op moderne interieurs en is daarin de eerste in haar soort. Het strakke en tegelijkertijd elegante ontwerp van Ledino verfraait uw tuinen, paden en terrassen op een opvallende, eigentijdse wijze met licht. Ledino buitenverlichting is bovendien zuinig in gebruik en milieuvriendelijke dankzij de energiebesparende LED-technologie. Een standaard gloeilamp verbruikt gemiddeld vijf keer zoveel energie als een Ledino-lamp en tegen de ultralange levensduur van meer dan twintig jaar kan geen gloeilamp op!

Deze roestvrijstalen wandlamp heeft de vloeiende vorm van een golf. Door de combinatie van geavanceerde lenzen en LED-verlichting worden drie smalle lichtbundels omhoog en omlaag gestraald, waardoor u de schoonheid van een gebouw of voorwerp extra benadrukt. Adviesprijs: 299,- euro

Ecomoods Outdoor - Saving in Style

Met Ecomoods Outdoor geeft u uw tuin of terras dezelfde stijlvolle, moderne look met natuurlijk wit licht, maar bespaart u wel tot 80% op uw energierekening. Het prachtige, sfeervolle licht van Ecomoods Outdoor geeft uw tuin of terras allure en zorgt voor een aangename ambiance wanneer u 's avonds laat met familie en vrienden buiten zit. De lampen bieden ruim voldoende licht, zodat ook de kleine lettertjes in een roman of tijdschrift in de donkere uren geen probleem hoeven te zijn. Bovendien zorgen de lampen 's nachts voor een veilig gevoel.

De rechte lijnen en robuuste vormen geven deze collectie wandlampen, lantaarns en sokkels de magistrale uitstraling van topdesign. De lampen zijn uitgevoerd in hoogwaardig gegoten aluminium. Deze sokkellamp in de vorm van een vierkant poortje is een prachtige eyecatcher langs een paadje of in de zithoek. Adviesprijs: 209,00 euro

Door de schuin geplaatste lampen stralen deze slanke, rechtopstaande wandlampen en lantaarns brede lichtbundels van natuurlijk wit licht uit. De moderne uitstraling en het slanke ontwerp van duurzaam, gegoten aluminium voorzien tuin of terras op een subtiele wijze van licht. Een aantal van de wandlampen beschikt bovendien over een bewegingssensor; ideaal voor bij de voordeur, oprit of omheining. Adviesprijs: 124,95 euro (voor model met de sensor).

Philips SolarSpot - Draadloze oriëntatieverlichting van solar energie

De SolarSpot bestaat uit twee vierkante, draadloze spotlights die op zonne-energie werken. De lampen worden overdag opgeladen en gaan automatisch aan als het donker wordt. SolarSpot is ideaal als oriëntatieverlichting, maar is ook geschikt als verlichting bij trappen en voetpaden. SolarSpot is de perfecte oplossing om uw tuin of terras aantrekkelijker te maken zonder kabels te hoeven aanleggen. De lampen zijn eenvoudig te plaatsen in zowel grond, grind of gras en bieden vele uren licht. Adviesprijs: 49,95 euro

Reacties