Foto: 259900

Delta Light maakt buitenverlichting flexibeler met nieuwe generatie leds

Een krachtig lichtspoor in de tuin of liever een discreet, amusant lichtaccent? Met de buitenverlichting van Delta Light®, specialist in architecturale verlichting, geef je je tuin en terras alle aandacht die ze verdienen.

Daarbij zijn de opties eindeloos: inbouw, opbouw, wand, vloer, plafond, warme of koude witte leds… Ontdek hoe buitenverlichting je stukje groen sfeervol in de kijker kan zetten.

Led kent een snelle opmars als lichtbron: duurzaam, zuinig én onbegrensd in design. Dat bewijst Delta Light® nogmaals met zijn nieuwe generatie leds voor buitenverlichting. Het minimalistische design en de uitgebreide opties in kleur en lichtkleur maken eindeloze lichtlijnen mogelijk.

Topix L X, speels & artistiek

Topix L X is de nieuwe outdoorversie van de bekende Topix-wandarmatuur. Deze speelse led-armatuur is een gulzig prijsbeest in de Delta Light®-collectie. Na de befaamde Red Dot Award kreeg deze armatuur ook een iF product design award. Topix is dan ook een strak en elegant ontwerp dat leuke lichteffecten garandeert en veel vrijheid geeft voor originele composities. Zo kan je, door een combinatie van meerdere toestellen, een artistiek geheel samenstellen. Of kan je kiezen voor een discreet maar toch amusant lichtaccent. Daarnaast kan je de kleur van het licht helemaal afstemmen op je eigen smaak met warm wit of koud wit licht. De Topix L X is verkrijgbaar in aluminium grijs en het typische grijsbruin van Delta Light®.

Afmetingen: 200 x 96 x 96 mm
Materiaal/afwerking: aluminium
Richtverkoopprijs: vanaf 273,67 euro

Nanoline & Wall Line S, multifunctioneel & minimalistisch

Deze multifunctionele led-profielen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het ultraminimalistische ontwerp en de uitgebreide opties in RGB, warm of koud wit licht laten toe om eindeloze led-lijnen te creëren. Wand, plafond, vloer, up, down, inbouw, opbouw, gependeld… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Afmetingen: maatwerk
Materiaal/Afwerking: geanodiseerd aluminium
Richtverkoopprijs: op aanvraag

Tactic 4 R, intens & krachtig

De grondspots Tactic zijn een vaste waarde in de Delta Light®-collectie. In de uitvoering met 2 of 4 powerleds garanderen ze een intens en krachtig lichteffect. De Tactics zijn volledig waterdicht en schokbestendig. Grondspots zijn een perfecte aanvulling in elk lichtplan. Het uplight effect versterkt het architecturale karakter van je woning, kan bomen, beelden of andere accenten extra cachet geven, zorgen voor diepgang in de tuin of de juiste richting aangeven langs paden of oprit.

Afmetingen: diameter 89 mm
Materiaal/afwerking: geanodiseerd aluminium
Richtverkoopprijs: vanaf 210,09 euro

Lees hier meer over het aanleggen van tuinverlichting.

Reacties