Foto: philips-buitenverlichting-June-antraciet

De sfeervolle buitenverlichting van Philips

Lekker genieten van het voorjaar en de zomer doe je natuurlijk op je balkon, terras of in de tuin. Vooral ?s avonds is het gezellig om nog lang buiten te blijven zitten.

Lekker genieten van het voorjaar en de zomer doe je natuurlijk op je balkon, terras of in de tuin. Vooral ?s avonds is het gezellig om nog lang buiten te blijven zitten. www.lampenonline.com

Maar voordat je lekker achterover kan gaan zitten moet je tuin natuurlijk eerst nog de sfeer krijgen waar je helemaal relaxed van wordt en je tuin helemaal ?zomer-proof? maken. Mensen besteden steeds meer aandacht aan hun balkon, terras of/en tuin en geven daar vorm aan door gezelligheid te creëren en verschillende accenten aan te brengen zodat het balkon, terras en tuin als het ware een verlenging worden van het interieur. Met zijn verschillende moderne en sfeervolle buitenverlichting producten speelt Philips in op deze trend.

Ledino

Philips komt onder andere met de stijlvolle Ledino buitencollectie van lantaarnlichten voor langs het tuinpad tot wandlampen. Wat deze collectie zo bijzonder maakt is de combinatie van de buitengewone moderne vormgeving en functionaliteit. Het uiterlijk van deze buitenverlichting is stijlvol en subtiel en geeft verfrissend licht op een unieke manier. Dit zorgt voor een natuurlijke sfeer in een aantrekkelijke vormgeving in je tuin. Omdat de Ledino buitencollectie ook nog eens voorzien is van de nieuwste LED verlichtings technologie zijn de producten ook bijzonder energiezuinig (80% dan conventionele verlichting) en gaan bovendien minstens twintig jaar mee

Marktadviesprijs: variërend ? 129,95 tot 289,-

Tealights & Aqualights

De Philips? Tealights en Aqualights maken je tuin tot een sfeervol geheel. Deze oplaadbare lichtjes zijn gemakkelijk en veilig in hun gebruik. De lichtjes zijn te gebruiken op tafel, op de trap of je terras. Ook de drijvende Aqualights zijn een lust voor het oog. Deze lampjes geven je vijver de romantische look waar je altijd al van droomde.

Marktadviesprijs Tealights: ? 54,99,-
Marktadviesprijs Aqualights: ? 49,99,-

Met de buitenverlichting van Philips kun je dus met een gerust hart de zomer in!

Publicatiedatum: 11 mei 2009


Reacties