Foto: press_2013//Blomus-outdoor-orchos-houten-fakkel.jpg

Blomus OUTDOOR ? ORCHOS Tuinfakkel op houten paal

In het begin was er vuur. En de fakkel. Zelfs tegenwoordig hebben brandende fakkels iets behouden van hun oorsprong, terwijl ze nu vooral als tuindecoratie fungeren en niet meer als een noodzakelijk voorwerp.

In het begin was er vuur. En de fakkel. Zelfs tegenwoordig hebben brandende fakkels iets behouden van hun oorsprong, terwijl ze nu vooral als tuindecoratie fungeren en niet meer als een noodzakelijk voorwerp. www.relaxtribe.com

Voor Blomus is de moderne tuinfakkel al één van de klassiekers van het assortiment geworden maar toch slagen de ontwerpers er steeds weer in nieuwe en bijzondere creaties te vinden.

 

Zo zijn er twee perfect gevormde modellen toegevoegd aan het ORCHOS assortiment fakkels. De ORCHOS fakkel, met zijn lange, trechtervormige roestvrijstalen kop, waarop een satijnglas beschermer de vlam omsluit, ziet er slank en welgevormd uit. Niet alleen de verlengde lange vorm is nieuw maar ook de elegante en verfijnde combinatie van edelstaal en glas, gemakkelijk te vullen met brandgel. Blomus heeft ook een fakkel ontworpen met een korte trechtervormige rvs kop met een grote opening. Dit maakt het gemakkelijk met brandgel te vullen en er blijft genoeg ruimte over voor een indrukwekkend vlammenspel. Het aparte deksel dient als vlamdover en als bescherming indien niet in gebruik. Het hangt gunstig op een montuur onder de rvs cilinder. De Blomus fakkels hebben een roestvrijstalen pitbeveiliging in overeenstemming met de technische veiligheidseisen DIN EN 14059:2003-01.

Meer producten en verkoopinformatie: www.blomus.com.

Publicatiedatum: 4 november 2009

Reacties