Foto: wolf-garten-multi-stra

WOLF-Garten X-tra Clean: je huis, terras en balkon sneller en effectiever schoon

Het huis, de patio en het balkon kunnen twee keer zo snel en efficiënt worden schoongeveegd met de nieuw ontwikkelde X-tra Clean-serie van WOLF-Garten.

De vijf bezems en reinigingsopzetstukken klik je op de multi-star® steel, die ook met andere gereedschappen gebruikt kan worden. Dankzij de X-vormige, overlappende plaatsing van de haren wordt vuil extra grondig en snel van zowel droge als natte oppervlakken verwijderd. De afgeronde vorm van de borstel vereenvoudigt het reinigen op krappe plaatsen en in hoeken en beschermt het meubilair tegen beschadigingen.

In totaal zijn er vijf nieuwe bezemopzetstukken: de stevige haren van de 40 cm brede straatbezem en de 35 cm brede schrobber maken moeiteloos binnenplaatsen, straten en terrassen schoon. De bezem met fijne haren, met een breedte van 35 cm, verwijdert fijn stof en licht vuil in huis. De terrasbezem, die ook 35 cm breed is, is perfect voor balkons, tegels, smalle paden en trappen. Het assortiment reinigingsapparatuur wordt gecompleteerd met de multi-star® watertrekker met een breedte van 45 cm met geïntegreerde schrobstang.

De multi-star®-handgreep en het reinigingsgereedschap zullen vanaf het voorjaar van 2021 beschikbaar zijn. De X-tra Clean-serie is verkrijgbaar vanaf €16,99.

WOLF-Garten multi-star®: één click – grenzeloze mogelijkheden!
WOLF-Garten werkt inmiddels al 38 jaar lang ononderbroken aan de verbetering en uitbreiding van het unieke multi-star®-assortiment. Met meer dan 70 opzetstukken die met 15 handgrepen kunnen worden gecombineerd, is het innovatieve kliksysteem van WOLF-Garten al sinds 1972 de favoriet van de tuinman. WOLF-Garten geeft al sinds 2018 een lange termijn garantie van 35 jaar op het gehele kliksysteem.

Meer informatie: www.wolf-garten.nl

Reacties