WOLF-Garten: de nieuwste oplossingen om te tuinieren

Hoogwaardige en innovatieve productoplossingen voor alle soorten tuinen.

WOLF-Garten stelt voor: de nieuwste oplossingen om met plezier te tuinieren

Tuinieren brengt rust en is voor veel mensen een favoriete bezigheid. Een siertuin met kleurrijke bloemen, een tuin met struiken en bomen of een moestuin met zelfgekweekte groenten en fruit – voor alle soorten tuinen heeft WOLF-Garten hoogwaardige en innovatieve productoplossingen.

Knip iedere tak alsof het een twijgje is

De WOLF-Garten Power Cut RS800V waarbij ‘V’ voor Vario staat, want knippen is mogelijk met snelheid of met kracht. Met de speedmodus (Speed Cut) kunnen takken in hoog tempo worden geknipt dankzij de kleine spreidingshoek. In de powermodus (Power Cut) kunnen zelfs takken met een doorsnede van 5 centimeter gemakkelijk geknipt worden. Dit maakt een van de zwaarste klussen lichter en eenvoudiger.

De schaarbladen hebben bovendien een antikleefcoating zodat bacteriën en virussen niet op de bladen blijven plakken en doorgegeven worden aan andere takken. Dankzij de aluminium handgrepen is de Power Cut RS800V extreem licht. De ergonomische handgrepen zijn uitgerust met antislip, om met een veilige en comfortabele grip takken van bomen, struiken of struiken te snoeien.

Een bloemenweelde voor bijen en vlinders dankzij makkelijk te planten zaadkogels

WOLF-Garten lanceert zaadkogels voor een zee aan bloemen in de tuin. Deze bolletjes zijn eenvoudig te planten en zorgen voor een tuin vol zomerse bloemen waar vlinders en bijen dol op zijn. Hiermee speelt WOLF-Garten direct in op een groot probleem: de natuurlijke habitat voor bijen en vlinders staat onder druk. Het tuinmerk wil mensen bewuster maken van dit probleem en tegelijkertijd een gemakkelijke oplossing bieden voor iedere tuin en balkon.

Hoe werkt het? Leg simpelweg een Natura Bio-zaadkogel op de gewenste locatie, druk deze lichtjes in de grond en geef regelmatig water. Het ontkiemen begint reeds na een paar dagen. Dat maakt het een leuke activiteit met kinderen: ze zaaien bloemen op een speelse manier en krijgen snel resultaat te zien! Het zaaien is aanbevolen tussen maart en juni.

De Natura Bio Zaadkogels van WOLF-Garten zijn volledig biologisch en zonder genetische manipulatie. De verpakking en het promotiemateriaal in de winkel is gemaakt van gerecycleerd papier.

LOOPO S500: de robotmaaier met een neusje voor details

WOLF-Garten breidt haar assortiment robotmaaiers uit met een nieuw instapmodel: de compacte LOOPO S500. Deze kleine krachtpatser maait graag het gras in tuinen tot 500m² en heeft een neus voor details. Dankzij haar afmetingen en maaibreedte van 18 cm maait de LOOPO S500 met gemak ook smallere stroken gras. De LOOPO S500 kan tot 180 minuten aan een stuk werken. Uniek aan dit model is dat zij de gepatenteerde mulchreiniger heeft: grasresten worden zo tijdens het maaien al automatisch verwijderd van het maaidek.