Unieke tuinslang Gardena

Tuinspecialist Gardena introduceert nieuwe, unieke tuinslangen.

Je herkent de 'slimme' slangen aan hun voelbare profiel met unieke ribbels. Hiermee wordt een zeer sterke en lekvrije verbinding gevormd tussen slang en Gardena koppelstuk voor accessoires als sproeier, broes en schoonmaakgereedschap. Bij het oprollen van de slang grijpen deze ribbels automatisch in elkaar waardoor het opruimen eenvoudig, strak en gelijkmatig verloopt.

Geen ergernis met tuinslang Gardena

De slangen slingeren zich soepel en listig rondom obstakels zonder daarbij te knikken, te verdraaien of in de knoop te raken. De nieuwe Gardena tuinslang heeft verschillende 'huiden'. De binnenste laag bestaat uit een zwarte folie die interne vuilvorming en algengroei tegengaat. Uit de slang komt daarom altijd zuiver en helder water. Tussen de binnen- en buitenlaag zitten twee types spiraaldraden die knikken en verdraaien voorkomen. Daarmee wordt een belangrijke tuinergernis weggenomen.

Garantie tuinslang

Er zijn drie nieuwe gepatenteerde tuinslangen van Gardena: Flex, Highflex en Superflex. Afhankelijk van het type slang garandeert Gardena een levensduur van 12 tot 30 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 11 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Sandra van Koningshoven

Plantbescherming Jute

Zelf brandhout zagen

Wat doe je met de vallende bladeren?

Tuinonderhoud: snoei, maai en knip!

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie