Unieke tuinslang Gardena

Tuinspecialist Gardena introduceert nieuwe, unieke tuinslangen.

Je herkent de 'slimme' slangen aan hun voelbare profiel met unieke ribbels. Hiermee wordt een zeer sterke en lekvrije verbinding gevormd tussen slang en Gardena koppelstuk voor accessoires als sproeier, broes en schoonmaakgereedschap. Bij het oprollen van de slang grijpen deze ribbels automatisch in elkaar waardoor het opruimen eenvoudig, strak en gelijkmatig verloopt.

Geen ergernis met tuinslang Gardena

De slangen slingeren zich soepel en listig rondom obstakels zonder daarbij te knikken, te verdraaien of in de knoop te raken. De nieuwe Gardena tuinslang heeft verschillende 'huiden'. De binnenste laag bestaat uit een zwarte folie die interne vuilvorming en algengroei tegengaat. Uit de slang komt daarom altijd zuiver en helder water. Tussen de binnen- en buitenlaag zitten twee types spiraaldraden die knikken en verdraaien voorkomen. Daarmee wordt een belangrijke tuinergernis weggenomen.

Garantie tuinslang

Er zijn drie nieuwe gepatenteerde tuinslangen van Gardena: Flex, Highflex en Superflex. Afhankelijk van het type slang garandeert Gardena een levensduur van 12 tot 30 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 11 februari 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Sandra van Koningshoven

WOLF-Garten A 340 E: Beste Koop!

De verschillen tussen wespen, bijen en hommels: zo herken je ze

Sandra van Koningshoven

Toro 53 cm Super Bagger

Je tuin klaar voor de lente en een heerlijke zomer: de voorbereid...

Sandra van Koningsbruggen

Toro 107 cm TimeCutter ZS4200S CE

Advertentie
Advertentie
Advertentie