Foto: Robomow

Robomow introduceert kleinste en meest betaalbare robotgrasmaaier ooit

De nieuwe RX-serie van Robomow is geschikt voor gazons tot 300m2.

Robomow, fabrikant van robotgrasmaaiers, introduceert vandaag de nieuwste serie grasmaaiers: de RX-modellen. Deze robotmaaiers zijn ontworpen voor tuinliefhebbers met kleine gazons om de klus van het grasmaaien sneller, gemakkelijker en efficiënter te kunnen doen. De RX-modellen treden in de voetsporen van de succesvolle voorgangers: de RS- en RC-modellen. De nieuwe serie maait zowel kleine patio’s als gazons van 200 m2 en, onder de juiste omstandigheden, zelfs grasvelden tot 300 m2.

Kleinste robotgrasmaaier tot nu toe

“Deze nieuwe productlijn is onze kleinste robotmaaier ooit” zegt Dirk Reemers, Sales Manager bij Robomow. “De RX-serie is eenvoudig in gebruik en ontworpen voor tuinliefhebbers met een kleinere tuin en een kleinere portemonnee. Zo kan iedereen plezier hebben van een perfect gazon en meer tijd overhouden om te genieten van de tuin met familie en vrienden”, aldus Reemers.

Klein van formaat, groots in functies

De Robomow RX-modellen zijn compact en voorzien van de laatste technologische functies voor robotmaaiers, zoals een uitstekende wendbaarheid door het zwevende maaidek en de unieke ‘randmaaimodus’. Op deze manier is het maairesultaat op iedere ondergrond gelijk en met messen die buiten de wielen maaien, is het gazon altijd strak afgewerkt. De manoeuvreerbaarheid van de achterwielen en de voorwielaandrijving zorgen voor soepele bewegingen over het gazon.

Hieronder staan enkele functionaliteiten van de maaier:

- Zwevend maaidek: volledige dekking van ieder terrein
- Glijvlak aan de achterzijde: uniek glijvlak voor maximale wendbaarheid
- Kinderslot: veiligheidsfunctie voorkomt dat kinderen en onbevoegden de maaier kunnen bedienen
- Extern basisstation: het basisstation kan naast het gazon geïnstalleerd worden
- Compact: Robomows kleinste robotgrasmaaier tot nu toe
- Nauwkeurig: supersterk mes om perfect te maaien, ook langs de randen

Gebruiksvriendelijk

Te bedienen met één druk op de knop en in minder dan een uur geïnstalleerd

Intelligente maaiers

Het nieuwste en kleinste model van Robomow tot nu toe, de Robomow RX, doorbreekt de huidige marktgrenzen door de allerbeste Robomow functionaliteiten en innovaties te combineren in één kleine compacte maaier. Robomow is al ruim twintig jaar maker van innovatieve en gebruiksvriendelijke robotgrasmaaiers die zijn ontworpen om tijd te besparen, door tuinliefhebbers te ontlasten van het maaien van het gazon. Een robotgrasmaaier is de moderne opvolger van de traditionele handmaaier, benzinemaaier en zitmaaier. Robotmaaiers werken geruisloos, zijn volledig zelfstandig, snel, sterk, slim en eenvoudig in gebruik.

De Robomow RX in actie

Reacties