Foto: Roundup-Gel-onkruid-bestrijden

Onkruidbestrijding met Roundup Gel

Onkruid kun je bestrijden met Roundup Gel

Onkruidbestrijding met Roundup Gel

Onkruid kun je handmatig bestrijden of met gereedschap. Probleem daarbij is vaak dat hardnekkig onkruid als zevenblad en paardenbloem slechts gedeeltelijk wordt verwijderd en continu terugkomt. Een onkruidbestrijdingsmiddel biedt dan uitkomst. Sommige tuinbezitters zijn huiverig voor het gebruik van onkruidbestrijders vanwege de mogelijke schade aan nabijgelegen planten of bloemen. De oplossing hiervoor is Roundup Gel. Deze nieuwe manier van onkruidbestrijding werkt uiterst nauwkeurig en is aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan vergelijkbare, vloeibare onkruidbestrijders. Met de gel bestrijd je het onkruid tot in de wortel zonder dat het andere tuinplanten aantast. De nieuwe Roundup Gel heeft internationaal al diverse prijzen gewonnen.

Nauwkeurig
Dankzij een unieke formule en gebruiksvriendelijke dispenser is de Roundup Gel een ideale oplossing voor onkruidproblemen. De dispenser is voorzien van een kindveilige sluiting; met een druk op de knop onderaan de verpakking verschijnt de gel. Eenvoudig strijk je met de dispenser over het blad van het onkruid. De gel blijft op het blad zitten zonder te lekken naar andere planten of op de grond. Naburige planten worden dus ontzien en er is geen verspilling. Roundup Gel werkt zo nauwkeurig dat het ideaal is voor de aanpak van hardnekkig onkruid in de border en in paden. Zelfs onkruid in het gazon of andere moeilijke plekken kan effectief bestreden worden.

Belangrijk: Lees net als voor elk ander onkruidbestrijdingsmiddel voor het gebruik goed de aanwijzingen op de verpakking.

Roundup Gel is vanaf maart 2013 verkrijgbaar voor € 15,95 bij tuincentra en DHZ-winkels.

Kijk voor meer informatie op www.roundupgel.nl.

Publicatiedatum: 9 maart 2013

Reacties