Makkelijk tuinieren op moeilijke plekjes

Tuinslang te kort of wéér in de knel? Gieter te snel leeg? Dan biedt de mobiele 2-in-1 Aquatrolley uitkomst.

25 Januari 2011

Tuinslang te kort of wéér in de knel? Gieter te snel leeg? Dan biedt de mobiele 2-in-1 Aquatrolley uitkomst.

Hiermee kunnen planten, bloemen en borders makkelijk en nauwkeurig worden besproeid én bemest; óók op moeilijk bereikbare plekjes van tuin of terras. Gemak dient de (tuin)mens!

 

De Aquatrolley maakt werken in de tuin weer leuk. Zéker omdat je twee dingen tegelijk kunt doen: sproeien en (vloeibaar) bemesten. Zeg gedag tegen het gesjouw met zware en onhandige gieters vol water, lastige snoeren of tuinslangen die nét te kort zijn. En kies voor een stuk comfort.

Comfort

De Aquatrolley is makkelijk verrijdbaar en komt óveral; de grote wielen (ø 27,5 cm) kunnen elk terrein aan en de flexibele slang heeft een grote reikwijdte. Bereik zo comfortabel en gemakkelijk ook de meest moeilijk gelegen planten en borders om ze te besproeien en/of bemesten, zonder gehinderd te worden door een in de knoop geraakte slang of gieter die steeds bijgevuld moet worden.
De grote tank van circa 26 liter is dankzij een grote tankopening makkelijk te vullen met de tuinslang en biedt dus met één keer tanken voldoende water voor een groot stuk tuin. De sproeier wordt d.m.v. een door een accu aangedreven elektromotor bediend en is zeer nauwkeurig te doseren. Duitse degelijkheid van AL-KO met 3 jaar garantie.

Tip: de Aquatrolley is ook geschikt voor vloeibare onkruidbestrijder, alleen dus níet als de trolley ook gebruikt wordt voor plantbemesting.

Advies verkoopprijs: Aquatrolley verkrijgbaar voor € 175,00.
Verkoop- en productinfo: O. de Leeuw Groentechniek B.V.,
tel: +31 (0) 38.444.61.60 of kijk op www.odeleeuwgroentechniek.nl.

Publicatiedatum: 24 januari 2011

Reacties
Anderen bekeken ook

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor u flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV

Bodemvochtigheidssensor

Sproeien uit de kraan is schitterend, het spaart tijd en moeite en het doet de planten goed. Met de nieuwe bodemvochtigheidssensor van GARDENA kunnen tuinliefhebbers nu ook nog geld besparen. Dit handige apparaatje is namelijk een denker en een doener op het gebied van tuinbewatering. Het meet nauwkeurig de vochtigheid van de aarde en stuurt vervolgens de beregening aan. Geheel op maat. Zo komt het water precies op plaatsen waar het nodig is, waardoor je flink wat geld bespaart!

Husqvarna Nederland BV