Klassiek en helemaal van deze tijd

Goed kan altijd beter, wordt wel eens gezegd. En inderdaad, de nieuwe Classic Polo zwenksproeiers van GARDENA vormen daarvan het levende bewijs.

07 December 2010

Goed kan altijd beter, wordt wel eens gezegd. En inderdaad, de nieuwe Classic Polo zwenksproeiers van GARDENA vormen daarvan het levende bewijs.

Deze klassieker voor kleinere en middelgrote tuinen omvat de modellen 220, 250 en 280 en laat niets te wensen over. Ga maar na: nog meer precisie bij de waterverdeling, optimaal bedieningscomfort, breukvast en UV-bestendig materiaal en een duurzame verwerking. De vormgeving is helemaal van deze tijd.

 

Het bereik laat zich makkelijk en traploos instellen op het te beregenen oppervlak. Bij het topmodel Classic Polo 280 varieert dat oppervlak van 120 tot 280 m2 afhankelijk van de waterdruk. De aluminium buis met precisiesproeikoppen zorgt voor een uiterst gelijkmatige waterverdeling zonder plassen. Deze nieuwsoortige sproeikoppen voorkomen dat het water verstuift, ook bij een hoge waterdruk.

Het zeefje van edelstaal aan de monding van de Polo zwenksproeier is eveneens praktisch. Het is makkelijk uit te nemen om kalk en vuil te verwijderen. Dit zeefje garandeert een storingsvrije loop en heeft geen moeite met water uit bronnen of putten.

Meer informatie: www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 1 december 2010

Anderen bekeken ook

Sproeier AquaContour

Stelt u zich eens voor: een tuin die met smaak en fantasie is vormgegeven en één en al afwisseling biedt. Met bloemen, heesters en rozen, met struikgewas voor luwte en privacy, met een vijver bij het terras en met een gezellige zithoek. Om ieder gedeelte exact te beregenen is er nu de nieuwe, unieke multi-instelbare sproeier AquaContour automatic van GARDENA. Een wereldprimeur! Deze sproeier zorgt ervoor dat iedere tuinzone z’n natje en z’n droogje krijgt. Met andere woorden: wat nat mag worden, krijgt water. En wat droog moet blijven, blijft droog. Zonder water te verspillen. Zo eenvoudig is beregenen op maat!

Husqvarna Nederland BV