Profielfoto van Hozelock
Hozelock
Cartografenweg 34, 5141 MT WAALWIJK

Zwenksproeier AquaSave PRO 220

Zwenksproeier met 3D controle, ideaal voor kleine tot middelgrote tuinen.

AqauSave PRO 220 zwenksproeier

Deze unieke zwenksproeier is voorzien van 3D controle waarmee het sproeipatroon exact op iedere grootte en vorm van de tuin kan worden afgestemd. U heeft altijd volledige controle over de besproeing van uw tuin.

Hoe werkt het?

1.Regel het sproeibereik - Draai de regelknop op de doorstroomregelaar om de watertoevoer naar de sproeier in te stellen en het sproeibereik te bepalen. De regelknop kan ook worden gebruikt om de sproeier volledig af te sluiten zodat u niet naar de kraan hoeft te lopen om de sproeier uit te zetten of om van sproeigereedschap te wisselen.

2. Stel de sproeiwijdte in - Ook de sproeiwijdte kan eenvoudig worden afgesteld met de individuele Jets aan beide zijden van de sproeiarm die afzonderlijk kunnen worden in,- of uitgeschaled voor een grote of minder grotere sproeiwijdte. Door de Jets in of uit te schalelen kan de sproeiwijdte worden ingesteld van 12 tot 16 jets met een maximale dekking van 90 m (12 x 7.5 m) bij 2 bar of 220 m bij 4 bar ( 11 x 20 m) bij 12 jets tot 70 m (7 x 10m) bij 2 bar of 205 m (12 x 17 m) bij 4 bar met 16 Jets. 

3. Stel de sproeirichting in - Met de schuif bovenop de sproeier kunt u traploos instellen of u aan 1 of 2 kanten van de sproeier wilt bewateren en hoe groot het te besproeien oppervlak moet zijn. 

Overige kenmerken

De Aquasave Pro zwenksproeier zorgt voor een gelijkmatige bewatering zonder plasvorming en beschikt over een volledig nieuwe motor waarbij het water langs de motor wordt gevoerd om een extra lange levensduur te garanderen. Daarnaast beschikt deze sproeier over een fijnmazige zeef met extra groot oppervlak ter voorkoming van blokkade. Voor eenvoudige reiniging van de sproeigaten is de sproeier uitgerust met reinigingsnaald in het apparaat waarmee de sproeigaten eenvoudig kunnen worden doorgeprikt.