Profielfoto van Hozelock
Hozelock
Cartografenweg 34, 5141 MT WAALWIJK

Outdoor Solar tuindouche

Tuindouche werkend op zonne-energie, ideaal voor tuin, camping, zwembad, terras of bij de Jacuzzi.

Outdoor Solar Tuindouche

Hoe werkt het? 

Deze tuindouche beschikt over een hitt-element in de voet waar die ervoor zorgt dat het in de voet aanwezige water met behulp van zonnewarmte kan worden opgewarmd tot een temperatuur van tot wel 60 graden celcius. Gemengd met koud water 7levert dit ongeveer 60 liter water met een aangenaam warme watertemperatuur van ca. 30 graden celcius. Voldoende voor 4-5 minuten doucheplezier. Is het warme water verbruikt? Geen probleem, de zon zorgt ervoor dat het water binnen twee uur weer is opgewarmd voor een nieuwe douchesessie (uiteraard is dit afhankelijk van de buitentemperatuur) . 

Kenmerken

De outdoor solar shower heeft een totale hoogte van twee meter en wordt geleverd in een doos. De montage van de douche is zeer eenvoudig zodat u de douche overal in de tuin kunt gebruiken en eventueel zelfs mee kunt nemen in de caravan of camper voor een warme douche op uw verblijfplaats. Het enige wat u nodig heeft is een buitenkraan met koud water.

De douche is met behulp van een standaard slangstuk en slang eenvoudig aan te sluiten op iedere buitenkraan en beschikt daarnaast over een drukregelaar die zorgt voor een constante druk van de douchestraal.