Foto: /273320.jpeg

Keo bijt zich vast in hinderlijk zaagwerk

Innovatieve tuinzaag van Bosch snoert eigenwijze takken de mond met vlot en doeltreffend zaagwerk.

Innovatieve tuinzaag van Bosch snoert eigenwijze takken de mond met vlot en doeltreffend zaagwerk.

 

Het vraagt veel geduld om een weg te banen door een woud van onhandelbare takken. Dankzij de innovatieve Bosch Keo tuinzaag is het knippen en zagen van boomtakken vanaf nu een fluitje van een cent. Deze tuinmachine kan tot wel 190 takken zagen met een volledig opgeladen batterij. Zo kun je tuinieren zonder te hoeven stoppen en komt elke tuin dus piekfijn in orde.

Bovendien kan dit gereedschap zowel echte precisieklussen als zwaardere takken met een diameter tot maar liefst 60 mm aan (80 mm zonder A-grip).De afneembare A-Grip biedt houvast bij losse takken en doet de tuinier dus een extra vrije hand en meer bewegingsruimte cadeau. Aangezien deze zaag amper één kilo weegt, tover je een wilde jungle van takken zonder enige vorm van overbelasting om tot een stralende tuin.

Keo combineert meer zaagcontrole met nauwkeurige uitvoering
De nieuwe Bosch tuinzaag is compact en levert gedetailleerde zaagresultaten dankzij de integratie van Zwitserse precisiemessen. Met een mesdiameter die naar voorkeur kan worden afgesteld op 60 mm, 30 mm of 15 mm, is takdikte niet langer een hindernis. Zo bied je eenvoudig het hoofd aan zowel de lastigste zaagklussen als aan de meest eigenzinnige materialen, zoals levend hout, dood hout en metaal. Verrassend genoeg gaat dit hoge niveau van snoei-efficiëntie gepaard met een licht gewicht van slechts één kilo. In combinatie met de ergonomische handgreep laat je de Keo voorlopig niet meer los.

Afneembare A-Grip voor betere houvast
Overigens heb je slechts één hand nodig bij het aanpakken van uitdagende zaagkarweitjes. De afneembare A-Grip koppelt losse takken immers vast aan de tuinzaag, zodat het niet langer nodig is om eigenhandig takken onder bedwang te houden. Eenmaal aan het zagen geslagen, kan de tuinier zo lang doorgaan met het verfraaien van zijn tuin als hij wil: de geïntegreerde 10.8 V Lithium-ion batterij laadt immers snel opnieuw op en is altijd klaar voor gebruik. Eén volle accu volstaat al om maar liefst 190 takken doeltreffend te snoeien. Er is eveneens aan de veiligheid van de groenliefhebber gedacht. In geval van nood biedt de betrouwbare noodrem de gebruiker de nodige bescherming.

De nieuwe Bosch Keo tuinzaag heeft een aanbevolen verkoopprijs van €109,95 inclusief BTW.

Publicatiedatum: 10 oktober 2011

Meer informatie: www.bosch-do-it.nl

Reacties