Foto: press_2013//wandslangenbox-Gardena.jpg

GARDENA: wandslangenbox met accu

Slimme slang in de tuin met wandslangenbox GARDENA

Slimme slang in de tuin met wandslangenbox GARDENA

Tuinspecialist GARDENA introduceert de eerste wandslangenbox met Lithium-Ion accu. De nieuwe Comfort wandslangenbox 35 Li heeft een tuinslang van 35 meter en is daardoor geschikt voor grotere tuinen. Je trekt de tuinslang zonder enige tegendruk uit de wandslangenbox en na gebruik rolt de slang met één druk op de knop automatisch en gelijkmatig op. Het handmatige gehannes met de tuinslang behoort definitief tot het verleden.

Innovatie
De tuinslang trek je moeiteloos uit de box tot de gewenste lengte. Door de extra lange slang van 35 meter is de nieuwe wandslangenbox geschikt voor zowel middelgrote als grote tuinen. Met één druk op de knop rolt de tuinslang zich automatisch, veilig en gelijkmatig op. De slangdikte van 13 mm zorgt voor een grote watertoevoer en een druppelstop voorkomt waterverlies na gebruik. Met één volle Lithium-Ion accu kan de slang ongeveer vijftig keer opgerold worden. Een LED-display geeft het niveau van de accu aan van groen naar oranje naar rood. Groen is ‘vol’ en een rood lampje betekent dat de accu opgeladen moet worden. Door de praktische houder zijn accessoires als broes of tuinspuit altijd binnen handbereik. De geïntegreerde draaggreep zorgt ervoor dat je de wandslangenbox eenvoudig kunt afnemen, ophangen of vervoeren.

Collectie
De nieuwe collectie GARDENA wandslangenboxen bestaat uit vier verschillende modellen. Naast de accu-wandslangenbox 35 Li zijn er nieuwe modellen zonder accu verkrijgbaar met 15, 25 of 35 meter slang.

De nieuwe wandslangenbox 35 Li (met accu) is verkrijgbaar voor € 199,95 bij o.a. tuincentra. De nieuwe wandslangenboxen (zonder accu) zijn verkrijgbaar vanaf € 89,95.

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 20 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties