GARDENA accustokzaag en accuheggenschaar

Veilig snoeien op hoog niveau met de GARDENA accustokzaag TCS Li en de accuheggenschaar THS Li.

01 April 2014

Om de hoge takken vanaf de grond te snoeien, halen veel mensen vaak onveilige capriolen uit met bijvoorbeeld huishoudtrap of ladder. Met de introductie van telescopische accugereedschappen voor heggen en bomen maakt tuinspecialist GARDENA hier een einde aan. Voor het snoeien van hoge takken blijf je voortaan met beide voeten op de grond staan.

GARDENA accuheggenschaar THS Li.

Hoge bomen

Met de nieuwe accustokzaag TCS Li zaag je moeiteloos dikke takken (tot 8 cm) door. Met de telescopische steel kan dat zelfs tot 4 meter hoogte. De Lithium-ion-accu garandeert voldoende power en een lange gebruikstijd. Opvallend is dat de accustokzaag slechts 3,4 kg weegt. De kantelbare zaagkop zorgt dat je ook (zonder bukken) op grondniveau kunt zagen.

GARDENA accustokzaag TCS Li.

Hoge hagen

Om een hoge haag eenvoudig te snoeien introduceert GARDENA de accuheggenschaar THS Li. De uitschuifbare steel kan daarbij een bereik van 3 meter halen. Het geringe gewicht (3,2 kg) zorgt voor een goede controle vanaf de grond. Net als de nieuwe accustokzaag is de heggenschaar voorzien van een kantelbare kop. Daarom kun je zonder bukken ook eenvoudig bodembedekkers of lage hagen snoeien.

GARDENA accuheggenschaar THS Li.

Accu

Accugereedschappen worden steeds populairder. Behalve het grote gemak en de veiligheid, produceren de gereedschappen bijvoorbeeld nauwelijks geluid en geen CO2-uitstoot. De nieuwe gereedschappen van GARDENA zijn voorzien van de nieuwste generatie lithium-ion accu's. De accu's hebben een verrassend groot vermogen en dat resulteert onder meer in een extra lange gebruikstijd en krachtige prestaties. De nieuwe generatie accu's behoudt vermogen, ook wanneer hij voor langere tijd niet gebruikt wordt. Een ander bijkomend voordeel is dat een accu multi-inzetbaar is. De accu past op meerdere GARDENA gereedschappen zoals een stokzaag, bladblazer, heggenschaar en gazontrimmer.

De GARDENA accustokzaag TCS Li is verkrijgbaar voor € 169,99; de GARDENA accuheggenschaar THS Li heeft een verkoopadviesprijs van € 149,99.

Meer informatie: www.gardena.nl

Publicatiedatum: 1 april 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties