Foto: 248461

De Pure® RainDrop

De Pure® RainDrop is geïnspireerd op een regendruppel, en vormt een prachtig decor aan de regenpijp. De grote versie heeft een inhoud van 75 liter met geïntegreerde designkan.

De Pure® RainDrop is geïnspireerd op een regendruppel, en vormt een prachtig decor aan de regenpijp. De grote versie heeft een inhoud van 75 liter met geïntegreerde designkan.

De kan wordt vanzelf gevuld met hemelwater en is direct klaar voor gebruik! Voor het balkon of kleinere tuin is er de Pure® RainDrop mini met een gieter van 3,5 liter. De design Pure® RainDrop kan is ook los verkrijgbaar in 5 geweldige kleuren. Adviesverkoopprijs: Pure® RainDrop 75 liter (incl kan) : € 199,00 Adviesverkoopprijs: Pure® RainDrop mini (incl kan) : € 59,00 Adviesverkoopprijs: Pure® RainDrop can 3,5 liter : € 9,95 Adviesverkoopprijs: Pure® RainDrop can 5 liter : € 12,95

Bas van der Veer

Dat duurzaam ook mooi kan zijn bewijst de Pure® RainDrop van de jonge ontwerper Bas van der Veer. Bas is 25 jaar geleden geboren in een klein dorpje in Friesland en had al jong creatieve ambities. Na het gymnasium studeerde Bas in 2009 af aan de Design Academy met een regenreservoir genaamd “A drop of Water” : een esthetische en slimme manier om regen te gebruiken voor het irrigeren van de tuin in plaats van kraanwater! Met dit ontwerp is hij is winnaar van de prestigieuze René Smeets Award en heeft de Pure RainDrop succesvol gepresenteerd op de Dutch Design Week en Salone Del Mobile in Milaan.

Samen met Elho heeft Bas het product verder te ontwikkelt voor de internationale markt. In de 2011collectie van Elho is dit geweldige product opgenomen onder de naam: Pure® RainDrop en beloofd in heel Europa een groot succes te worden!

Over Elho

Elho heeft zich de afgelopen 45 jaar ontwikkeld tot marktleider in Europa op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van kunststof potterie en aanverwante producten. In de 2011 collectie zijn maar liefst meer dan 60 innovaties opgenomen! Graag nodig ik u uit om de website te bekijken voor nog meer inspiratie en beleving van de 2011collectie.

See you at www.elho.com

Publicatiedatum: 12-10-2010

Reacties