Kettingzaag Echo

Iets waarvoor de kettingzaag veel wordt gebruikt is het omzagen van bomen. Met een kettingzaag is dit karwei snel geklaard en ook het in stukken zagen

Kettingzagen

Iets waarvoor de kettingzaag veel wordt gebruikt is het omzagen van bomen. Met een kettingzaag is dit karwei snel geklaard en ook het in stukken zagen van de bomen is een peulenschil. 

Hout is het favoriete voer voor een kettingzaag. Dit model zaag is volledig gericht op het zagen van hout. Er zijn twee verschillende soorten kettingzagen. Zo is er de variant met een benzinemotor en de versie welke van elektrische aandrijving is voorzien.

 

Echo CS 2400 elektrische kettingzaag

Robuuste, elektrische kettingzaag gemakkelijk in gebruik.
Met een kettingspanner zonder gereedschap.


Motor 240 V / 2400 W - Zaagblad 40 cm - 3,95 cm

Specificaties

Meer van De Tuinmachine.nl Bekijk alle

EGO POWER+ ACCU TUINGEREEDSCHAP

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO - uw draadloze specialist - levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie. Gras maaien en trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. En als het dan tijd is om de accu op te laden, neemt u de innovatieve snellader met ventilatorkoeling van EGO - de snelste op de markt. Dit unieke laadsysteem begint sneller met laden en is eerder klaar: een volle accu in slechts dertig minuten! KOM GERUST EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM OM DEZE MACHINES ZELF TE BEKIJKEN!

De Tuinmachine.nl