Profielfoto van De Tuinmachine.nl

De Tuinmachine.nl

Cannenburgerweg 65, 1244 RH Ankeveen

Over ons

De Tuinmachine is de specialist in tuin- / parkmachines voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

We wensen u veel plezier met het bezoek aan onze website en heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken via 035-6423358 / info@detuinmachine.nl of u kunt een kijkje komen nemen in de grootste showroom van de Gooi- en Vechtstreken in 's

Contactgegevens

De Tuinmachine
Cannenburgerweg 65
1244 RH, Ankeveen
T. 035-6423358 / 035-6563150
F. 035-6423208
E. info@detuinmachine.nl

De Tuinmachine is een handelsnaam van 

DBS Maaitechniek B.V.

Artikelen

meest recent

TUINMACHINES VAN STIGA

Stiga heeft een rijke geschiedenis! Van klein Zweeds bedrijf tot wereldwijd verspreid kwaliteitsmerk voor tuinonderhoud.  Stiga is meer dan grasmaaien alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Maar ook in de toekomst! Nieuwe technologieën voor meer comfort, een lagere impact op het milieu en hoogwaardige prestaties, dat is waar Stiga nu en in de toekomst voor gaat. Bekijk op de Tuinmachine.nl de machines van Stiga die wij u kunnen leveren!

De Tuinmachine.nl

EGO POWER+ ACCU TUINGEREEDSCHAP

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO - uw draadloze specialist - levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie. Gras maaien en trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. En als het dan tijd is om de accu op te laden, neemt u de innovatieve snellader met ventilatorkoeling van EGO - de snelste op de markt. Dit unieke laadsysteem begint sneller met laden en is eerder klaar: een volle accu in slechts dertig minuten! KOM GERUST EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM OM DEZE MACHINES ZELF TE BEKIJKEN!

De Tuinmachine.nl
Bekijk alle 9 artikelen

Collecties

+ 2
Bekijk alle 2 collecties