Kärcher bindt de strijd aan met onkruid

Snel, efficiënt én zonder rugpijn

28 April 2019

Of je nu bukt of knielt, onkruid wieden is een lastige, vervelende en pijnlijke klus. Onkruid is moeilijk klein te krijgen en soms lijkt geen middel opgewassen te zijn tegen al die ongewenste wildgroei. Veelal wordt deze wildgroei bestreden met gif, azijn of andere chemische middelen. Deze aanpak kan echter schadelijk zijn voor mens en milieu milieu. Met zijn gloednieuwe Weed Remover WRE 4 Battery gaat Kärcher de strijd met onkruid aan. Dankzij de nylon borstel, krachtige motor en het hoge borsteltoerental tot 2800 omwentelingen per minuut, wordt onkruid en mos snel en efficiënt verwijderd van alle oppervlakken, voegen en randen.

Ergonomisch design

De 18V li-ion accu-aangedreven WRE 4 Battery is alweer een mooie innovatie van Kärcher. Het ergonomisch design zorgt er voor dat onkruid heel comfortabel kan worden verwijderd, zonder dat je door de knieën hoeft te gaan. De telescopisch verstelbare aluminium telescoopsteel zorgt voor een aangename werkhouding voor verschillende lichaamslengtes. Zo maak je zonder rugpijn, een einde aan onkruid.

Veelzijdig in gebruik

De nieuwe onkruidverwijderaar van Kärcher is bijzonder geschikt voor grote en harde oppervlakken en complexe legpatronen, zoals verbandstenen, klinkers en gewassen grindtegels. Daarnaast verwijdert het toestel hardnekkig mos en onkruid in voegen en randen. Door het kegelvormige ontwerp komt de borstelkop helemaal tot aan de voegen en randen. Zo kan onkruid langs stoepranden, trappen en muren volledig worden verwijderd. De borstel met een diameter van 180 mm kan heel eenvoudig en zonder gereedschap worden vervangen.

Maximale bewegingsvrijheid

De WRE 4 Battery is accu-aangedreven (lithium-ion accu) en werkt dus zonder lastige stroomkabel. Dit maakt schoonmaken rond het huis een stuk eenvoudiger . Hij wordt in de 'kale uitvoering geleverd zonder accu en oplader. Deze zijn wel inbegrepen bij de WRE 4 Battery Set. De 18 volts 2,5Ah accu heeft een looptijd van 15 min en een laadtijd van 4 u.

Het accu-aangedreven platform

De WRE 4 Battery en WRE 4 Battery Set zijn onderdeel van het nieuwe Kärcher accu-platform wat voorzien is van zowel 18V als 36V accu's. Deze accu kan worden gebruikt met tal van Kärcher apparaten uit het accu-platform. Hierbij valt te denken aan grasmaaiers, heggenscharen, bladblazers en kettingzagen. Het complete Kärcher accu-platform wordt gedurende 2019 gelanceerd

Beschikbaar vanaf mei 2019

De nieuwe WRE onkruidverwijderaar van Kärcher weegt amper 2,6 kg en is voorzien van spatbescherming en een parkeerstand. Vanaf mei 2019 zijn de WRE 4 Battery en de WRE 4 Battery Set beiden beschikbaar in de Kärcher webshop voor een respectievelijke adviesprijs van 139,95 en 249,95 euro.

Meer informatie: www.kaercher.com