string(1) "p"

Husqvarna Automower Robotmaaiers

Automower is vriendelijk voor uw tuin en voor uw buren. Houdt uw gazon in goede staat en gebruikt hiervoor een minimale hoeveelheid energie.

Kies voor de Husqvarna Automower, voor elke tuin en aantal m2 is er wel een Automower te vinden!

Een gazon gezond houden kan een hele klus zijn. Met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en zonder dat u er bij hoeft te zijn. De Husqvarna Automower kan tot 6000 m² gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 45%.

Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook. Een klein gazon moet even vaak worden gemaaid om er goed uit te zien. Gelukkig zijn er ook kleinere Husqvarna Automower, uitstekend geschikt voor gazons tot 500 m². Elke grasspriet wordt even zorgvuldig en behoedzaam gemaaid als met de grotere modellen.

De robot doet het werk, het gras wordt automatisch bemest en daarbij een mooi gazon.

Rondom het te maaien gebied moet een draad worden aangelegd. Deze draad zendt een signaal uit wat door de robotmaaier wordt herkent waardoor deze omdraait en zijn weg vervolgt. Juist het aanleggen van deze draad vraagt aandacht en tijd. Langs de rand van het gras zal een smalle geul moeten worden gemaakt die overal even diep is. De diepte van deze geul moet optimaal zijn zodat er goed met de robot maaier gecommuniceerd kan worden.

Bij de robotmaaier hoort een oplaadstation. Zodra de robotmaaier leeg begint te raken gaat de machine automatisch naar zijn oplaadstation.

De Automower is heel eenvoudig te gebruiken. U geniet altijd een uitstekend maairesultaat zonder dat u als gebruiker enige moeite hoeft te doen. Zodra het systeem werkt kunt zich ontspannen, de Automower verwent uw gazon zonder dat u er nog een vinger hoeft naar uit te steken.

Meer van De Tuinmachine.nl Bekijk alle