Husqvarna Automower Robotmaaiers

Automower is vriendelijk voor uw tuin en voor uw buren. Houdt uw gazon in goede staat en gebruikt hiervoor een minimale hoeveelheid energie.

Kies voor de Husqvarna Automower, voor elke tuin en aantal m2 is er wel een Automower te vinden!

Een gazon gezond houden kan een hele klus zijn. Met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en zonder dat u er bij hoeft te zijn. De Husqvarna Automower kan tot 6000 m² gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 45%.

Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook. Een klein gazon moet even vaak worden gemaaid om er goed uit te zien. Gelukkig zijn er ook kleinere Husqvarna Automower, uitstekend geschikt voor gazons tot 500 m². Elke grasspriet wordt even zorgvuldig en behoedzaam gemaaid als met de grotere modellen.

De robot doet het werk, het gras wordt automatisch bemest en daarbij een mooi gazon.

Rondom het te maaien gebied moet een draad worden aangelegd. Deze draad zendt een signaal uit wat door de robotmaaier wordt herkent waardoor deze omdraait en zijn weg vervolgt. Juist het aanleggen van deze draad vraagt aandacht en tijd. Langs de rand van het gras zal een smalle geul moeten worden gemaakt die overal even diep is. De diepte van deze geul moet optimaal zijn zodat er goed met de robot maaier gecommuniceerd kan worden.

Bij de robotmaaier hoort een oplaadstation. Zodra de robotmaaier leeg begint te raken gaat de machine automatisch naar zijn oplaadstation.

De Automower is heel eenvoudig te gebruiken. U geniet altijd een uitstekend maairesultaat zonder dat u als gebruiker enige moeite hoeft te doen. Zodra het systeem werkt kunt zich ontspannen, de Automower verwent uw gazon zonder dat u er nog een vinger hoeft naar uit te steken.

Meer van De Tuinmachine.nl Bekijk alle

TUINMACHINES VAN STIGA

Stiga heeft een rijke geschiedenis! Van klein Zweeds bedrijf tot wereldwijd verspreid kwaliteitsmerk voor tuinonderhoud.  Stiga is meer dan grasmaaien alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Maar ook in de toekomst! Nieuwe technologieën voor meer comfort, een lagere impact op het milieu en hoogwaardige prestaties, dat is waar Stiga nu en in de toekomst voor gaat. Bekijk op de Tuinmachine.nl de machines van Stiga die wij u kunnen leveren!

De Tuinmachine.nl

EGO POWER+ ACCU TUINGEREEDSCHAP

Het geavanceerde energiebeheersysteem met de unieke, Arc Lithium 56 V accu van EGO - uw draadloze specialist - levert urenlang ongekend veel vermogen. De ‘Keep Cool’™ technologie van de verwisselbare accu garandeert de hoogst mogelijke energiecapaciteit voor al uw gereedschap. Klik de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus. Dezelfde EGO-accu past op al het gereedschap uit de EGO Power+ serie. Gras maaien en trimmen, bladeren wegblazen en heggen snoeien met zoveel vermogen dat u versteld zult staan van wat u allemaal kunt doen. En als het dan tijd is om de accu op te laden, neemt u de innovatieve snellader met ventilatorkoeling van EGO - de snelste op de markt. Dit unieke laadsysteem begint sneller met laden en is eerder klaar: een volle accu in slechts dertig minuten! KOM GERUST EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM OM DEZE MACHINES ZELF TE BEKIJKEN!

De Tuinmachine.nl