Foto: ceta-bever-hout-tuin-1

Houd hout hout!

CetaBever komt met uniek nieuw product: Natuurlijk Effect. Het beschermt tuinhout als een beits, maar heeft het natuurlijke matte uiterlijk van een olie.

Tuinhout beschermd met behoud van houtlook

Eén van de tuintrends van 2020* is een tuin om tot rust te komen, een plek waar je je kunt onttrekken aan de (digitale) prikkels. Hout in zijn meest natuurlijke vorm hoort bij deze trend. Daarnaast is er een groeiende behoefte aan het gebruik van pure materialen, ook voor de tuin. Maar die pure houtlook wil men wel behouden. Daarom lanceert CetaBever dit voorjaar drie producten die vallen onder de nieuwe unieke CetaBever-lijn ‘Natuurlijk Effect’. Ze beschermen het hout als een beits, maar hebben het natuurlijke matte uiterlijk van een olie. Hierdoor behoudt het hout zijn authenticiteit en pure uitstraling. Het houdt het hout echt als hout. De producten zijn verkrijgbaar in de bouwmarkt.

* Bron: Tuinbranche Nederland

Driemaal CetaBever Natuurlijk Effect

Er zijn drie producten met een natuurlijk effect: CetaBever Natuurlijk Effect Schuur & Tuinhuis, Tuinmeubel en Vlonder & Terras. Allen zijn verrijkt met natuurlijke oliën waardoor de natuurlijke matte uitstraling van hout wordt behouden. De CetaBever Natuurlijk Effect voor Schuur & Tuinhuis geeft een bescherming tot wel 5 jaar en de andere twee beschermen tot 3 jaar. De producten bieden verschillende kleuren. Zo is de versie voor vlonder en terras beschikbaar in ‘Natuurlijk Vergrijsd’ en ‘Natuurlijk Bankirai’.

Assortiment?Adviesprijs

CetaBever Natuurlijk Effect Schuur & Tuinhuis € 61,99 (2,5 liter)
CetaBever Natuurlijk Effect Tuinmeubel € 23,49 (0,75 liter)
CetaBever Natuurlijk Effect Vlonder & Terras € 61,99 (2,5 liter)

Meer informatie: www.cetabever.nl

Reacties