Het tuincentrum in het voorjaar

Het voorjaar is begonnen en ondanks alle rare gebeurtenissen op dit moment, zijn de meeste tuincentra in Nederland nog geopend.

Het voorjaar is begonnen en ondanks alle rare gebeurtenissen op dit moment, zijn de meeste tuincentra in Nederland nog geopend. Een betere timing is er dus niet om te beginnen aan de klussen in de tuin of op het balkon die al te lang op de planning staan. Wellicht wil je al jaren een nieuwe set tuinmeubelen, maar heb je hier nooit tijd voor gehad. Kom naar het tuincentrum en zorg voor een prachtige tuin.

Tuincentrum met een ruim assortiment

Tegenwoordig heeft een tuincentrum veel meer dan alleen planten in hun assortiment. GroenRijk is een keten met vestigingen in heel Nederland. Bij deze tuincentra vind je niet alleen planten en bloemen, maar ook allerlei andere producten:

  • Tuinmeubelen
  • Tuindecoratie
  • Tuinverlichting
  • Dierenartikelen
  • En nog veel meer…

Naast dat een tuincentrum meer te bieden heeft dan planten, is er bij veel vestigingen van GroenRijk ook een eetgelegenheid te vinden. Tussen het shoppen door genieten van een heerlijke lunch of misschien wel koffie met gebak: bij veel van de GroenRijk vestigingen is dit mogelijk! Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn de café’s in de GroenRijk vestigingen tijdelijk gesloten.

Zeven dagen per week geopend

Veel van de GroenRijk vestigingen zijn zeven dagen per week geopend en er is vast een tuincentrum bij jou in de buurt die ook op zondag open is! Niet alleen kun je in de fysieke winkels van GroenRijk terecht, ook is er een webshop te vinden, waardoor je altijd online terecht kunt voor al je benodigdheden voor de tuin. In heel Nederland en België is het mogelijk om producten te bestellen en betalen gebeurt gemakkelijk en veilig. Ideaal dus om online spullen voor in de tuin te kopen.

In het voorjaar naar het tuincentrum

In het voorjaar naar het tuincentrum gaan is het allerleukst. Je kunt het voorjaar en misschien zelfs de zomer al proeven door alle vrolijk gekleurde planten. Ook zijn er in het tuincentrum veel producten te vinden om je huis of zelfs tuin te versieren voor Pasen. Een bezoek aan een tuincentrum mag in het voorjaar dan ook niet ontbreken. Iedere vestiging van GroenRijk neemt maatregelen, zo ook het tuincentrum in Brabant.

Online tuincentrum

Waar je ook woont, GroenRijk komt graag de bestelde producten brengen. Het online tuincentrum heeft vrijwel alle producten die je nodig hebt om de tuin of het balkon te onderhouden. Wellicht ben je op zoek naar nieuwe planten om meer groen en natuur in huis te krijgen? Ook voor kamerplanten kun je terecht bij GroenRijk. Door in huis de sfeer te optimaliseren en eventueel luchtzuiverende planten neer te zetten wordt het een stuk aangenamer.