string(1) "p"

Zomervakantie in eigen achtertuin!

Genieten van een zomervakantie in eigen tuin? Overweeg een nieuwe loungeset, bijvoorbeeld met prachtige Borek tuinmeubelen, voor het echte vakantiegevoel!

In deze onzekere vakantietijden kiezen veel mensen voor een veilige vakantie in eigen land. Ondertussen zijn de campings en vakantieparken bijna volledig volgeboekt door Nederlanders die ervoor kiezen om deze zomer niet de grens over te gaan. Maar wie zegt dat je voor een heerlijke zomervakantie überhaupt je eigen stekje moet verlaten? Jouw eigen tuin kan namelijk een prima vakantie bestemming zijn!

Dagenlang lekker loungen

Met het geld dat je bespaart door niet op vakantie te gaan kun je de tuin opleuken tot de ultieme loungeplek. Plaats bijvoorbeeld een nieuwe alluminium loungeset in de tuin, zodat je lekker van de zon kunt genieten op een perfecte plek die volledig aan jouw wensen voldoet. Onderdelen van loungesets in de tuin die het vaak goed doen voor een thuisvakantie zijn:

- Een (hoek)bank met liggedeelte;
- Verstelbare loungestoelen;
- Een of meerdere bijzettafels voor bijvoorbeeld drankjes en boeken.


Creëer de ideale loungeplek in jouw favoriete stijl

Niet alleen kun je zelf kiezen welke elementen jij in jouw nieuwe loungeset wil gebruiken, ook de stijl ervan kun je volledig zelf bedenken. Ga je voor een romantische stijl? Of een meer boho Ibiza-stijl? Of misschien is strak en modern wel helemaal jouw ding! Kies een loungeset in de stijl die jij voor ogen hebt, bijvoorbeeld van Borek loungeset, een van de beste merken op het gebied buitenmeubilair. Vervolgens kun je de meubelen volledig aankleden in jouw eigen smaak, met sierkussens, vazen of kaarsenhouders. Daarnaast zijn ook beeldjes in de tuin een populaire manier van decoreren. Met decoraties in de tuin maak je jouw nieuwe loungeplek helemaal compleet!

Samen genieten van een nieuwe loungeplek

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de hele dag lekker te genieten van wat tijd voor jezelf, maar het is ook leuk om mensen uit te nodigen in de tuin! Vraag vrienden of familie om langs te komen en de dag te spenderen op jouw nieuwe loungeplek. Dat is het voordeel van een zomervakantie in eigen tuin! Op die manier kun je tijd maken voor mensen die je misschien al lang niet gesproken hebt of juist dierbaren die je niet vaak genoeg kan zien. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een picknick in de tuin te organiseren of om mensen voor het avondeten uit te nodigen, bijvoorbeeld met een gezellige barbecue. Hoe dan ook, op de vernieuwde loungeplek in de tuin ga jij een heerlijke zomervakantie tegemoet!