Hardhoutbeits

Hardhoutbeits; voor alle hardhouten objecten in uw tuin

Hardhoutbeits is een duurzame transparante zijdeglans beits die speciaal ontwikkeld is voor hardhoutobjecten. Denk aan de bescherming of verfraaing van vlonders, schuttingen, pergola's en tuinmeubelen. het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en het hout krijgt een mooie uitstraling. Hardhoutbeits is een hoogwaardig kwaliteitsproduct en geeft een langdurige bescherming. Hardhoutbeits is snel droog, zeer gemakkelijk verwerkbaar en in combinatie met Hermadix Hardhoutreiniger heeft u snel een prachtig resultaat.

Duurzaamheid en gemak

Onbehandeld hardhout gaat vele jaren mee maar vergrijst en vervuilt door weersinvloeden, waardoor het mooie hout snel lelijk wordt. Hardhoutbeits is zeer duurzaam en beschermt uw hardhout tegen deze vergrijzing en vervuiling. U kunt meerdere lagen hardhoutbeits aanbrengen zonder te hoeven schuren. Snel en eenvoudig een jarenlange mooie uitstraling van uw kostbare hardhout!

Welke kleur wilt u?

De transparante afwerking van Hardhoutbeits geeft een natuurlijke uitstraling waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Hardhoutbeits is verkrijgbaar in vele transparante tinten waardoor u een ruime kleurkeus heeft. U kunt de mooie warme uitstraling van uw hardhout behouden met één van de houtkleuren, of kiezen voor een eigentijdse uitstraling met de sfeerkleuren.

Environment OK

Onze drijfveer is het ontwikkelen van kwalitatief zeer goede producten die makkelijk verwerkbaar zijn. Uw gezondheid en de zorg voor het milieu staan daarbij centraal. het Environment OK logo staat borg voor een uitzonderlijk hoge kwaliteit en de bescherming van uw gezondheid en de natuur.

  • Speciale beits voor bestaand en voor nieuw hardhout in de tuin
  • Sneldrogend, eenvoudig verwerkbaar, geen nare verflucht
  • Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden
  • Dringt diep in het hout en bladdert niet
  • Uw kostbare hardhout jarenlang een mooie uitstraling
  • TIP: gebruik Hermadix Bangkirai-olie als een algemene onderhoudsolie.