Partner

Hermadix Coatings BV

Hermadix – innovatief en milieubewust 
Het welzijn van mens en milieu staat voorop bij Hermadix, dé marktleider op gebied van milieuvriendelijke verfproducten.

De hoogwaardige verven, beitsen en lakken van Hermadix bevatten geen schadelijke oplosmiddelen maar zijn watergedragen. De duurzame producten van Hermadix kennen een zeer lange levensduur, geven geen nare verflucht en zijn gemakkelijk te verwerken. De producten van Hermadix dragen het Environment OK label.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Hermadix

De producten zijn uitermate geschikt voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. Voor professionele gebruikers in de land- en tuinbouw en de aannemers- en schildersbranche wordt een compleet assortiment verven, lakken, beitsen en coatings geproduceerd. Voor de doe-het-zelver heeft Hermadix speciale producten ontwikkeld om hout in en om het huis te onderhouden en te verfraaien.

Het welzijn van mens en milieu staat voorop bij Hermadix, dé marktleider op gebied van milieuvriendelijke verfproducten. Zij geloven in duurzaam verven en beitsen en nemen de maatschappelijke verantwoordelijkheid als verfproducent zeer serieus. Hermadix onderscheidt zich door alle producten op een verantwoorde manier te produceren met respect voor de gezondheid en veiligheid van de medewerkers, de consumenten en de natuur.

artikelen

Hardhoutbeits

Hardhoutbeits; voor alle hardhouten objecten in uw tuin...

Houtdecor verfbeits

Hermadix Houtdecor verfbeits; voor uw huis, blokhut, tu...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Hermadix Coatings BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Postbus 5
1430 AA AALSMEER

0206534125


RECENSIES
CONTACT
Postbus 5
1430 AA AALSMEER

0206534125