Partner

Hermadix Coatings BV

Hermadix – innovatief en milieubewust 
Het welzijn van mens en milieu staat voorop bij Hermadix, dé marktleider op gebied van milieuvriendelijke verfproducten.

De hoogwaardige verven, beitsen en lakken van Hermadix bevatten geen schadelijke oplosmiddelen maar zijn watergedragen. De duurzame producten van Hermadix kennen een zeer lange levensduur, geven geen nare verflucht en zijn gemakkelijk te verwerken. De producten van Hermadix dragen het Environment OK label.

Hermadix

De producten zijn uitermate geschikt voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. Voor professionele gebruikers in de land- en tuinbouw en de aannemers- en schildersbranche wordt een compleet assortiment verven, lakken, beitsen en coatings geproduceerd. Voor de doe-het-zelver heeft Hermadix speciale producten ontwikkeld om hout in en om het huis te onderhouden en te verfraaien.

Het welzijn van mens en milieu staat voorop bij Hermadix, dé marktleider op gebied van milieuvriendelijke verfproducten. Zij geloven in duurzaam verven en beitsen en nemen de maatschappelijke verantwoordelijkheid als verfproducent zeer serieus. Hermadix onderscheidt zich door alle producten op een verantwoorde manier te produceren met respect voor de gezondheid en veiligheid van de medewerkers, de consumenten en de natuur.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Postbus 5
1430 AA AALSMEER
0206534125
info@hermadix.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Postbus 5
1430 AA AALSMEER
0206534125
info@hermadix.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken