string(1) "p"

Alles voor uw moestuin

Verse groenten uit eigen tuin smaken lekkerder dan groenten uit de supermarkt. Bovendien is het vaak stukken goedkoper en is werken in de moestuin gezond!

Wat heeft u nodig voor uw moestuin?

Met een goed moestuinplan kunt u het hele jaar door genieten van uw eigen, gezonde en verse seizoensgroenten. Bij tuincentrum Nuyens vindt u alle moestuinbenodigdheden om een moestuin in te richten en te onderhouden.

Naast moestuinbenodigdheden zoals gereedschap en meststoffen hebt u voor een eetbare tuin ook zaaigoed en planten nodig. Bij tuincentrum Nuyens vindt u een overvloed aan groente- en bloemzaden. Veel mensen vinden het leuk om naast groenten ook wat mooie bloemen in hun moestuin te zetten. Ook daarvoor kunt in het tuincentrum of de bijbehorende webshop prima terecht. Uiteraard vindt u daar ook biologische zaden, pootaardappelen, groenbemesting en zelfs setjes om uw eigen champignons te kweken. Wil u liever niet alles zelf zaaien? Dan vindt u in het uitgebreide assortiment gelukkig ook groente- en kruidenplantjes.

Worden het zomer- of winterwortelen of allebei?

Gaat u voor de kort- of langdragende aardbeien? Houd u van de pittige rucolasla of meer van de zachte botersla? Als u uw moestuinplan klaar hebt, is het tijd om uw moestuinbenodigdheden aan te schaffen. Wilt u advies van een ervaren medewerker? Kom dan langs bij tuincentrum Nuyens. Gaat u voor gemak? Dan kunt u natuurlijk ook terecht in de webshop. Bekijk het uitgebreide assortiment zaden, planten, groenbemesters en vele andere moestuinbenodigdheden.

wortelen