string(1) "b"
Profielfoto van Nuyens Tuin en Groenshop

Nuyens Tuin en Groenshop

Uitgeesterweg 1B, 1906 NW Limmen

Over ons

Alles voor uw moestuin, siertuin, tuingereedschappen, tuinmachines, werkkleding, vijverartikelen en allerlei andere tuingerelateerde zaken en adviezen.

Zit tuinieren u in hart en nieren? Kom dan naar tuincentrum Nuyens.
Een tuincentrum voor échte tuinders; dat is tuincentrum Nuyens. Een tuin- en groenshop voor mensen die niet op zoek zijn naar versiersels of prullaria, maar naar eerlijke producten om tuinen te laten groeien en bloeien. Kortom: mensen bij wie tuinieren zit in hart en nieren. Gebruikt u voor uw tuin, moestuin, weide of hoveniersbedrijf het liefst kwalitatieve, duurzame en degelijke producten? Dan is tuin- en groenshop Nuyens voor u de plek bij uitstek.

Kwaliteit is de wortel van iedere tuin
Deels binnen en deels buiten vindt u bij tuincentrum Nuyens alles wat u nodig heeft om van iedere (moes)tuin een heus paradijs te maken. Natuurlijk heeft Nuyens ook een webshop, voor het geval u niet in de buurt woont. Online worden dezelfde producten verkocht als in de winkel, waardoor u gegarandeerd kiest voor kwaliteit. Nuyens verkoopt namelijk alleen de allerbeste benodigdheden voor iedere tuin. Misschien een beetje ouderwets, maar wij geloven nog steeds dat kwaliteitsproducten de wortel zijn van een mooie en gezonde tuin. Van mest tot bestrijdingsmiddel. Van snoeischaar tot kettingzaag.

Uitgebreid assortiment tuinartikelen
Ophangsystemen, planten en bloembollen, bestrijdingsmiddelen of vijverartikelen: bij tuincentrum Nuyens en in de webshop vindt u het allemaal. Nuyens staat onder andere bekend om de robuuste tuingereedschappen van merken als Sneeboer en Felco. Die worden vrijwel nergens voordeliger verkocht. Ook de bijzondere, exclusieve bloembollen vallen bij veel klanten in goede aarde. Kweekt u graag zelf uw groente en fruit? Ook dan kunt uw hart ophalen. Tuincentrum en webshop Nuyens verkoopt talloze plantjes, zaden en andere moestuinbenodigdheden voor de eetbare tuin.

Tuincentrum webshop
Nuyens is gevestigd in Limmen, pal tegen Castricum. Wekelijks weten honderden mensen uit de wijde omtrek hun weg naar het tuincentrum te vinden. U ook? Tuincentrum Nuyens heet u graag van harte welkom in de winkel, waar u uiteraard terechtkunt met al uw vragen omtrent plantenziektes, tuinaanleg en nog veel meer. Liever tuinartikelen online bestellen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment in de webshop. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen voor advies bij uw online aankoop.

FOTO