Direct resultaat met kant-en-klaarhagen

De grote kant-en-klaarhagen van haagplanten.nl zijn de ideale uitkomst voor mensen die geen zin hebben om te wachten tot hun haag helemaal volgroeid is.

Grote Haagelementen tot 200 cm

Als je snel een zichtdichte haag om je tuin wil hebben zijn onze grote kant-en-klare haagelementen heel geschikt. Met deze elementen kun je binnen een dag al een haag van 30 meter aanleggen! Dit is heel handig voor nieuwbouwhuizen, waar het snel gezellig moet zijn, maar ook gewoon als je een nieuwe look wil geven aan je tuin. Onze kant-en-klaarhagen bestaan uit bekende en populaire plantensoorten en zijn het hele jaar door te planten.

Grote kant-en-klaarhaag soorten
Op haagplanten.nl verkopen wij grote haagelementen van verschillende soorten. De hoogte van deze hagen verschilt per soort tussen de 120 en 200 cm, en soms zijn er zelfs verschillende hoogtes van één soort mogelijk. De breedte van de haagelementen is altijd 1 meter. De soorten van onze grote haagelementen zijn zeer uiteenlopend. Zo hebben we coniferen als de levensboom en de taxus, maar ook loofbomen zoals haagbeuk en beukenhaag. Als je een kleinere tuin hebt, waar een brede beuken- of coniferenhaag veel te veel ruimte in zou nemen, kun je ook nog kiezen voor onze klimophaag. Doordat deze een klimplant is blijft hij strak tegen zijn ondersteuning aangroeien en is hij maar een paar centimeter breed en toch nog blikdicht. Als je niet kan kiezen, dan kun je ook verschillende haagelementen naast elkaar planten, bijvoorbeeld groene en rode beuk, om een kleurrijke gemengde haag te maken.

Grote kant-en-klaarhaag planten
Het planten van grote haagelementen is geen heel ingewikkelde klus, maar wel een zware. De haagelementen kunnen namelijk wel 100 kilo wegen, en bij vochtig weer zelfs wel 150 doordat het water in de potgrond trekt. Het is daarom aan te raden wat mensen uit te nodigen wanneer je de haag gaat planten. Met vier mensen is het al haalbaar om 30 meter haag in een ochtend neer te zetten. Wilt u de klus uitbesteden? Overweeg dan onze aanplantservice. Het planten van de grote haagelementen gaat eigenlijk hetzelfde als met elke haag. Voordat je de haag gaat planten graaf je een geul, die ongeveer zo diep is als de container waarin het haagelement geleverd is. Onze grote haagelementen worden geleverd in een kartonnen container die biologisch afbreekbaar is. Deze kan dus mee de grond in. Zorg ervoor dat de haag vooral de eerste paar weken onder optimale omstandigheden kan groeien en geeft hem waar nodig extra water of voedingsstoffen. Zo kan hij snel aarden en groeit hij beter door.

Grote kant-en-klaarhaag kopen
Als je ervan overtuigd bent dat een kant-en-klaarhaag de beste keuze is voor jou en je tuin, dan is het tijd om je haagelementen te gaan kopen. Dit kan heel snel en gemakkelijk via onze website. Ga naar de catalogus en kies de plantensoort die je het liefste wil hebben. Omdat al onze grote haagelementen 1 meter breed zijn, is het makkelijk te weten hoeveel je er nodig hebt. Bij het bestellen kun je zelf kiezen in welke week de planten geleverd worden. Zo kun je rekening houden met het weer en met je eigen planning. Kant-en-klaarhagen zijn de snelste en makkelijkste keuze als je in no-time een gezellige tuin wil.