Profielfoto van Haagplanten.nl

Haagplanten.nl

Noorderbaan 14, 5388 RB Nistelrode

Over ons

Als je van plan bent om snel en efficiënt online haagplanten te kopen, ben je bij Haagplanten.nl aan het juiste adres! In onze webshop bieden wij je diverse kwalitatief goede haagplanten aan tegen een aantrekkelijke prijs.

Bovendien kun je rekenen op een uitstekende service. In de webshop kun je makkelijk navigeren en zie je in een oogopslag een compact overzicht van allerlei belangrijke productinformatie zoals de plantensoort, de afmeting, de prijs en uiteraard de beschikbaarheid. Bovendien kun je op onze website ook veel interessante informatie over verschillende plantensoorten nalezen, waardoor je makkelijker een juiste keuze kunt maken en je plantenkennis vergroot. Wanneer je je online bestelling plaatst, ben je ervan verzekerd dat de haagplant direct vanuit de kweker naar je thuisadres wordt verzonden. Op die manier bespaar je veel tijd en moeite en kun je direct in de tuin aan de slag!

De haagplanten van Haagplanten.nl
Er bestaan oneindig veel soorten haagplanten. Daarom bieden wij je een selectie van de beste en meest geschikte haagplanten aan. Wat dacht je van de welbekende wintergroene coniferen, zoals de taxus of de thuja? Het effect van deze hagen is groots. Ze zijn winterhard en gaan daarom zeer lang mee. Bovendien groeien ze snel en zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Vanwege de dichte massa bieden ze veel privacy en beschutting. Haagplanten zoals de buxus en de laurierkers zijn eveneens winterhard en gedijen uitstekend in een koud of mild klimaat.

De buxus is een langzame groeier die je tuin een klassieke uitstraling geeft en vaak garant staat voor een mooie gevormde, strakke heg. Daarnaast is hij, net als de laurierkers, zeer makkelijk te onderhouden. De laurierkers groeit over het algemeen sneller en valt vrij breed uit, desondanks blijft het een bijzonder blikdichte haag met een constante groene kleur. Naast wintergroene haagplanten bieden wij ook bladverliezende haagplanten en struiken zoals de liguster, de beukenhaag of de haagbeuk aan. Ondanks dat ze in de loop van het jaar of tijdens de winter hun blad verliezen, hebben ze een tijdje mooie herfstkleuren of zelfs kleine bloemen. Regelmatig snoeien is bij deze soorten haagplanten echter zeer belangrijk.

Haagplanten planten en verzorgen
Wanneer je via onze webshop een mooie haagplant hebt aangeschaft is het minstens zo belangrijk hem goed te onderhouden. Op onze site vind je daarom een scala aan informatie over het planten en verzorgen van haagplanten. Er moet uiteraard rekening worden gehouden met het feit dat er voor planten met wortel, kluit, pot of kant-en-klaar-hagen weer geheel andere instructies gelden. Bekijk daarom eens een filmpje over het kweken van planten of lees meer over snoeien, de groeisnelheid (breedte en hoogte), waterbehoefte en eventuele bemesting van je haagplant. Hierdoor kun je het maximale uit je haagplant halen en de kwaliteit bovenal intact houden!

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.haagplanten.nl