Tuinglamour: luxueuze opblaasbare jacuzzi Infinite® Spa 

Maak van je tuin een ontspannende Spa Garden

14 April 2019

Het staat op het wensenlijstje van vele Nederlanders: een jacuzzi in de tuin voor dat luxe spa gevoel. Ubbink komt dit voorjaar met het antwoord: de Infinite® Spa. Deze opblaasbare jaccuzzi is eenvoudig op te zetten en te verplaatsen*, neemt weinig ruimte in en kan worden opgeborgen wanneer nodig. Bovendien is de Infinite® Spa ook nog eens erg betaalbaar in vergelijking tot een vaste jacuzzi. De nachtblauwe Infinite® Spa is geschikt tot vier personen en weegt* slechts 28 kilo. De Infinite® Spa meet 154x154 centimeter en is 65 centimeter diep dus ook voor kleinere tuinen geschikt.

De opblaasbare jacuzzi is te bedienen via het digitale bedieningssysteem met tiptoetsen. Hij is op te blazen met een automatisch oppompsysteem en is voorzien van een hoogwaardig geïntegreerd filtersysteem. De Infinite® Spa wordt geleverd met een thermisch grondzeil, een isothermisch afdekzeil van gelaagd PVC met gespen, een transportzak en een reparatieset. De onderkant van het afdekzeil is van aluminium zodat de temperatuur op peil blijft. De Infinite® Spa heeft een inhoud capaciteit van 600 liter en is voorzien van 120 jets.

De Infinite® Spa is een product van Ubbink Zwembaden en is in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde tuinspeciaalzaken voor een verkoopprijs van €389,00. Kijk voor meer informatie op www.outsideliving.com

Accessoires

Voor nog meer luxe in je Home Spa zijn er verschillende accessoires beschikbaar voor de Infinite® Spa, zoals een hoofdsteun (€24,95) en een drinkbekerhouder ((€24,95). Een set met twee hoofdsteunen en een drinkbekerhouder kost €59,95. Extra filterpatronen zijn te koop per set van drie stuks en hebben een verkoopprijs van €29,95.

*zonder water

Reacties