Outdoor eettafel met geïntegreerde modulaire kookapparatuur

Agathe: de naam van de outdoor eettafel met geïntegreerde modulaire kookapparatuur van Aurehum. Een klein plezier met groot effect voor fijnproevers.

25 Januari 2021

Sinds de Corona-crisis is het samenzijn naar buiten verschoven, ook tijdens de koudere seizoenen. Voor degenen die de gezellige maaltijden thuis met vrienden en familie rond het fornuis niet willen missen, heeft het Franse bedrijf een oplossing (en niet alleen gedurende de coronacrisis) dat design, maatwerk en bijeenkomen combineert – en dat alles in de buitenlucht! Agathe biedt niet alleen voldoende ruimte voor gasten, maar ook voor veel kookgerei en accessoires. En het beste van alles: de gast kookt mee!

Of het nu gaat om een Teppanyaki bakplaat, inductiekookplaat, grillsteen, crêpeplaat, raclette, ijsemmer, snijplank of ethanol tafelhaard: de Agathe outdoor eettafel is volledig modulair, accessoires en kookapparatuur kunnen individueel worden gekozen. De tafel is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. Deze opent in het midden, waarbij een gemotoriseerd systeem het mogelijk maakt om het kookgerei naar boven te halen. Zo kan ook tijdens de maaltijd de apparatuur naar believen worden verwisseld.

Aurehum werkt met hoogwaardige, weerbestendige en onderhoudsvriendelijke materialen die absoluut stabiel zijn en zo de basis vormen voor een robuust, hoogwaardig en duurzaam product. Naast aluminium en roestvrij staal gebruikt het bedrijf Dekton voor de bovenkant van de buitentafel. Dit is een kras- en vlekbestendig materiaal dat bestand is tegen ultraviolette stralen en niet ontvlambaar is. Het trotseert ook de bijzondere omstandigheden op het water, zoals de zilte zeelucht en de hoge luchtvochtigheid. De plaat is bestand tegen hoge temperaturen zonder te verbranden of te barsten. Naast een natuurlijke bescherming tegen temperatuurschokken, is Dekton ook ongevoelig voor vorst. Door het niet-poreuze oppervlak is het materiaal onderhoudsarm. Op verzoek kan het gebruik van een ander materiaal worden getest en kunnen afmetingen, kleuren en oppervlakken ook individueel worden geproduceerd. Het ergonomische ontwerp maakt het mogelijk om extra accessoires toe te voegen zoals LED-verlichting, USB-poorten of zelfs kookapparatuur in het midden van de tafel.

De gebruikte technische kennis heeft het bedrijf in ruim 15 jaar tijd verworven in een industriële omgeving. Alle producten worden op maat gemaakt in de werkplaats bij Lyon door hooggekwalificeerde vakmensen. Het bedrijf bevordert de samenwerking met regionale partners om de energievoetafdruk van de productie van producten laag te houden.

Ga naar het Youtube kanaal van Aurehum om het gehele assortiment van het bedrijf te bekijken.

Reacties