Foto: 000-MuurBank-tuinbank-bank-gevelbank-duurzaam

WINNEN: we geven een MuurBank weg!

Maak kans op een MuurBank voor twee personen: een unieke en supermooie tuinbank die een aanwinst is voor je tuin of balkon.

Sandra van Koningshoven

Toen ik een paar weken geleden een blog schreef over de leukste tuinbanken, zag ik een fantastisch product voorbij komen: de MuurBank. Dat is een tuinbank die je, de naam zegt het al, aan een muur (of gevel) bevestigt. Hij staat supermooi als gevelbank in een kleine voortuin. Maar je kunt er ook een stoeptuin van maken of hem gezellig in je achtertuin of op je balkon plaatsten. 

Ik vond het zo’n leuk product, dat ik direct met de makers van de MuurBank belde om samen met hen een geweldige weggeef-actie te organiseren.

We mogen dus een tweepersoons MuurBank t.w.v. € 189,00 weggeven!

Wil je weten hoe je kansmaakt? Lees dan snel verder.

MuurBank-tuinbank-bank-gevelbank-duurzaam

De MuurBank die we weggeven, is één meter lang en wordt gratis naar de winnaar van deze actie gestuurd. Je moet hem wel zelf in elkaar zetten en ophangen, maar dat is hartstikke makkelijk.

Het idee achter de MuurBank

MuurBank-tuinbank-bank-gevelbank-duurzaam

Maurits: ‘In de voortuin van ons jarendertighuis in Gouda, genieten we elk voor- en najaar weer van het zonnetje. We merkten dat we hierdoor meer contact maakten met onze buurtgenoten. Mensen stopten voor een praatje, haakten aan bij een kop koffie of zeiden vriendelijk gedag: een beetje meer dorp in de stad.

Daardoor ontstond de behoefte aan een bijzondere bank en ontwierpen we een bank die letterlijk onderdeel is van je huis en perfect past bij een gemetselde gevel: De MuurBank. Een stevige bank die altijd recht hangt en jarenlang meegaat.’

Een sociaal en duurzaam product

MuurBank-tuinbank-bank-gevelbank-duurzaam

De makers van de MuurBank willen een duurzaam en eerlijk product maken. Dat doen ze door een kwaliteitsproduct te maken dat lang meegaat. Ze combineren materialen uit hun omgeving en gebruiken Europees hout met PEFC-keurmerk. En als klap op de vuurpijl doneren ze per verkochte MuurBank tien euro aan De Voedselbank. Hoe mooi is dat?!

Wil je kansmaken op een MuurBank voor twee personen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en maak ook kans op dit fantastische product! We verloten hem op vrijdag 13 juli 2018.

*Al lid van de nieuwsbrief? Deel de actie op social media voor extra winkans!

Wil je niet wachten?

MuurBank-tuinbank-bank-gevelbank-duurzaam

Dan kun je de MuurBank natuurlijk ook gewoon alvast kopen. In de webshop vind je de bank in drie verschillende standaardmaten: een bank voor twee, drie of vier personen.

MuurBank-tuinbank-bank-gevelbank-duurzaam

Dus waar wacht je nog op?

Doe mee met onze weggeef-actie of koop dit mooie product meteen!

Reacties
M.-Dekker

Daar heb ik wel een plaats voor aan de muur!!!!!Fantastisch zou dat zijn

6 jaar geleden
Karin-Behrendt

Oooooh wat een uniek en bijzonder slim bankje ? Daar heb ik wel een mooi plekkie voor ???

6 jaar geleden
Barbara-van-Schaik

Wát een super leuk bankje, nog niet eerder gezien!

6 jaar geleden
Deborah-Vledder

Wat een geweldig cadeau voor Vaderdag zou dat zijn

6 jaar geleden
Ilse-Niekerk

super leuk wow

6 jaar geleden