Foto: press_2013//one-to-sit-sun-lounger.jpg

Sunlounger: geniet van de zon!

Het jonge Nederlandse bedrijf ?One to Sit? introduceert de Sunlounger. Een ergonomisch gevormde zonnebank die net als de rest van de collectie vervaardigd is uit glasvezel versterkt polyester dat in bijna alle RAL kleuren leverbaar is.

Het jonge Nederlandse bedrijf ?One to Sit? introduceert de Sunlounger. Een ergonomisch gevormde zonnebank die net als de rest van de collectie vervaardigd is uit glasvezel versterkt polyester dat in bijna alle RAL kleuren leverbaar is. www.horabarneveld.nl

De Sunlounger nodigt uit tot relaxen en verovert zijn plek in de tuin, op het terras en bij het zwembad maar ook in een serre creëert deze relaxbank een logische overgang van het buitenleven naar het binnenleven. Doordat de Sunlounger aan één zijde is voorzien van wielen Is deze gemakkelijk te verplaatsen.

Collectie Original

Het matras is vervaardigd van polyether schuim rond een metalen frame van rvs, bekleed met Sunbrella stoffering. Het rvs frame is voorzien van een verstelmechanisme, waarmee het matras in 5 posities kan worden gezet. Het verstelmechanisme is volledig geïntegreerd in het matras en daardoor optisch niet zichtbaar. Verder wordt een hoofdkussen meegeleverd dat vastgekoppeld kan worden aan het matras. Er is ook een variant met een vast matras, hier bestaat geen verstelmogelijkheid.

Afmetingen: 230 x 90 x 38. Gewicht: 30 kg.
Afmetingen van het matras: 190 x 70 x 10 cm.

Het onderhoud is minimaal, normaal schoonmaken en tweemaal per jaar behandelen met een autowas, waardoor het vuil geen kans krijgt om te hechten.

De ?collectie Original? bestaat naast de Sunlounger uit de volgende producten: stoel, bank, hocker, pouf, salontafel, een eettafel met bankjes (naar wens met kussens) en een bartafel met bijpassende krukken. De meubels zijn perfect te gebruiken als solo stukken maar in combinatie met elkaar ontstaat een bijzonder fraai geheel.

Consumentenadviesprijs van de Sunlounger met vast matras: circa ? 1.638,- (incl. btw), de uitvoering met het verstelbare matras kost ? 1.936,-.

Meer informatie: www.onetosit.nl.

Publicatiedatum: 15 april 2009

Reacties