Foto: 2016/ligbed-loungeset.png

Relaxen in je eigen tuin

Niets hoeven doen terwijl de zon schijnt. Dan neem je het ervan. Genieten in de tuin van de rust en de ruimte.

Het hoeft geen hartje zomer te zijn om even bij te komen, dit kan op elke mooie dag.

Maar wanneer het dan zomer is, dan wil je ook best even je gezonde kleurtje onderhouden. Hoe dan ook, ontspannen in de tuin of op je (dak)terras doe je door comfortabel te liggen. Een ligbed verleent zich hier uitstekend voor. Want met een bed voor in de tuin of op het terras heb je een meubelstuk waarop je heerlijk weg kunt dromen. Voor man of vrouw, iedereen wil dat vakantiegevoel naar huis halen. Want de zon schijnt overal.

Past een ligbed bij jou?

Sommige van ons zijn echte zonaanbidders terwijl anderen liever even bijkomen van een dag hard werken zonder bruin te hoeven worden. Wat ook je voorkeur heeft, met een bed voor in je tuin of op het terras kan je alle kanten op. Jong en oud vinden het heerlijk om eens even helemaal niks te hoeven doen en alleen maar te genieten. Veel mensen schaffen dan ook dit terrasmeubel aan om bij het bestaande terras te zetten, aan het zwembad of verborgen in een hoekje van de tuin. Niet voor niks zijn ligbedden zo populair: op vakantie zijn het de Nederlanders die de ligbedden als eerste bezetten. Dat vakantiegevoel haal je naar huis door er zelf een aan te schaffen.

Optimaal comfort

Een bed voor op je terras is verstelbaar zodat je deze altijd aan kan passen. Zo lig je altijd in een voor jou comfortabele houding. Een bijpassende kussen zorgt ervoor dat je snel en zacht weg droomt. Een tuinstoel waarop je kunt liggen is multifunctioneel: eerst liggen en dan rechtop zetten om een hapje te eten. Ze zijn met of zonder armleuning verkrijgbaar, net wat jij prettig vindt. Sommige hebben wieltjes eronder waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen. Ze zijn geschikt voor op het terras, de veranda, het dakterras, op het gras en bij het zwembad. Laat de zon maar schijnen.

Reacties