Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ligbedden

Heerlijk relaxen in eigen tuin? Dat doe je het beste op een ligbed van Van Kooten Tuin & Buiten Leven!

De mooiste ligbedden voor een ontspannen zomer

Een perfecte toevoeging aan uw mooie tuin is een ligbed! Niet alleen maakt het uw tuin helemaal compleet doordat het er zeer mooi en luxe uitziet, het is ook nog eens erg relaxed. U kunt heerlijk liggen op het ligbed en uitrusten van een lange week. We hebben verschillende soorten van het ligbed, zodat er voor een ieder wat wils is. Denk bijvoorbeeld eens aan een verstelbaar ligbed, dat u in verschillende posities kunt verstellen. Of wat dacht u van een ligbed met een heerlijk zacht matras? Of heeft u toch liever een ligbed zonder matras? In de webshop vindt u alle soorten ligbedden die we aanbieden.

Keuzemogelijkheden ligbedden
Als u een ligbed wilt aanschaffen, heeft u verschillende keuzemogelijkheden.

Merk: SVG of Tuindeco
Materiaal: Teak of Wicker
Model: Plat of rond
Kleur kussens: crème, ecru of zwart
Als u bij materiaal voor wicker heeft gekozen, kunt u ook nog kiezen welke kleur wicker u wilt. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u kiezen uit zwart, bruin, cappuccino, grijs en wit.

Naast een ligbed nog meer producten
Voor persoonlijk advies of meer informatie over ligbedden, tuinmeubelen, blokhutten of andere artikelen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ligbedden uitproberen?
Wilt u even proefliggen? Dat kan in een van onze showrooms. Wij hebben showrooms in Numansdorp, Velp, Strijen, Hillegom, Amersfoort en Wommelgem. In onze showrooms staan verschillende blokhutten, barbecues, tuinmeubelen en andere artikelen die u kunt bezichtigen. Zo weet u beter wat u koopt. We heten u van harte welkom in onze showrooms!

Meer informatie:

Kijk voor meer info ook eens op onze site.