Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Handige opbergruimte? Ga voor de kunststof kussenbox!

Ben je op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox?

Ben je op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van e

Bewaar jouw tuinkussens in een kussenbox en verleng de levensduur van jouw kussens. Een mooie kussenbox is een handige manier om de kussens netjes uit het zicht op te bergen en te beschermen tegen weersinvloeden. Met een kussenbox binnen handbereik hoef je geen extra ruimte in de berging vrij te maken en kun je altijd gemakkelijk en snel je kussens op jouw tuinmeubelen leggen.

Uiteraard kun je naast kussens ook gemakkelijk andere tuinaccessoires opbergen in een kussenbox zodat deze uit het zicht en droog kunnen worden opgeslagen. Denk aan bijvoorbeeld gasflessen voor uw barbecue of speelgoed voor de kinderen.

Brushwood box Antraciet
Ben je op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Dan is Keter Brushwood box is dan echt wat voor jou. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

Westwood box Antraciet
Deze Keter Westwood box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt. En deze kussenbox biedt ook nog eens zitplaats voor 2!

Denali box Antraciet
De Keter Denali box is gemaakt van Duotech materiaal waardoor deze extra stevig is en een natuurlijke uitstraling heeft! Met een opbergcapaciteit van 757 liter ben je verzekerd van een flinke opbergruimte. 

Deze kussenboxen zijn weerbestendig, onderhoudsvrij en ook nog eens duurzaam! Tevens is de deksel van dit product zo sterk dat de box ook al zitbankje gebruikt kan worden.

Zie jij de handige opbergbox al in een hoekje van de tuin staan?

Kijk voor meer informatie op: www.vankootentuinenbuitenleven.nl