Foto: One-to-sit-pouf-lounge

One to Sit: opbergen en zitten in stijl

Het Nederlandse tuinmeubelmerk One to Sit blijft zich ontwikkelen. Naast de hoogwaardige collectie Original hebben ze ook de collectie Basic.

Het Nederlandse tuinmeubelmerk One to Sit blijft zich ontwikkelen. Naast de hoogwaardige collectie Original hebben ze ook de collectie Basic.

Strakke tijdloze producten die het tuinleven gemakkelijk maken. Leverbaar in iedere Ral kleur en gemakkelijk te combineren, ook met andere merken en collecties.

 

Een opvallend item uit deze collectie is de opbergbox (195x100x75 cm) waarin alle kussens kunnen worden opgeborgen. Geheel waterdicht en goed ventilerend zodat de kussens zeker niet verstikken.

Door er een fraai matras op te plaatsen ontstaat er een comfortabel ligbed. Het matras kan worden vastgezet aan het deksel, dat is voorzien van 2 gasveren en scharnieren die 'onzichtbaar' zijn bevestigd. Bovendien is de opbergbox eenvoudig verrijdbaar door twee vaste en twee draaibare wielen.

Een ?kleine? noviteit in de Original collectie is de Lounge ? Pouf.
Deze pouf is ideaal in gebruik. Klein van formaat en handig voor onverwachts bezoek of als bijzettafel naast een bank of stoel, maar ook zeer geschikt als voetenbankje. Licht in gewicht, dus gemakkelijk te verplaatsen. Afmetingen: 40x40x31 cm (lxbxh)

De ?collectie Original? bestaat uit de volgende producten: stoel, bank, hocker, pouf, salontafel, een eettafel met bankjes (naar wens met kussens) en een bartafel met bijpassende krukken en een sunlounger. De meubels zijn perfect te gebruiken als solo stukken maar in combinatie met elkaar ontstaat een bijzonder fraai geheel.

Consumentenadviesprijzen vanaf:

Pouf: ? 364,- inclusief btw
Opbergbox: ? 2.434,- inclusief btw

Meer informatie: www.onetosit.nl.

Publicatiedatum: 16 juli 2009

Reacties