Foto: press_2013//Kettler-tuinmeubel-app.jpg

Kettler Outdoor Living app

Richt de groene woonkamer in met tuinmeubel app Kettler

Kettler Outdoor Living app

Loungeset, loveseat of toch de klassieke fauteuil? KETTLER lanceert de tuinmeubel-App 'KETTLER Outdoor Living' waarmee de keuze voor de terrasmeubelen eenvoudiger wordt gemaakt. Met het groeiende aanbod van tuinmeubelen wordt de keuze ook steeds moeilijker. De KETTLER Outdoor Living app voor de iPad, binnenkort ook voor Android, maakt het gemakkelijker met 360° aanzichten, zoominstellingen, lifestylefoto’s en adviezen welke producten goed bij elkaar passen.

De inrichting van het terras is tegenwoordig net zo´n serieuze aangelegenheid als voor het interieur geworden. Is een stijl kiezen nog redelijk makkelijk, als het op kleuren aankomt is er al wat meer inbeeldingsvermogen nodig. De KETTLER Outdoor Living app maakt het consumenten, verkoopadviseurs en tuinarchitecten gemakkelijker een beeld te krijgen en te geven van combinaties zoals stoelen en kussens.

Inspirerende voorbeelden, uitgebreide productbeschrijvingen en veel nuttige technische informatie ronden het aanbod af. De navigatie is duidelijk gestructureerd, het gebruikersoppervlak aansprekend en overzichtelijk vormgegeven.

De KETTLER Outdoor Living App is gratis te downloaden voor de iPad (mini) via iTunes.

Publicatiedatum: 15 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties