Foto: Wonennl-Renson_Cocowolf_Cosapots_Cubic_SaloneDelMobile-2024

Premium outdoor living merken slaan de handen in elkaar voor Salone del Mobile

Renson, trendsetter in exclusieve buitenruimtes, verenigt de krachten met premium merken Coco Wolf, Cosapots, en Cubic Outdoor Living

25 Mei 2024

Renson, trendsetter in exclusieve buitenruimtes, verenigt de krachten met premium merken Coco Wolf (duurzaam buitenmeubilair), Cosapots (handgemaakte bloempotten en plantenbakken) en Cubic (high-end buitenkeukens) voor Salone del Mobile 2024. Op stand A15 in paviljoen 5 zorgen ze voor een ongeziene totaalervaring op het vlak van buitenleven. 

Renson
Met Amani verlegt Renson de grenzen van de buitenleefruimtes. Slank design, eindeloze mogelijkheden en technische innovatie garanderen een resultaat dat architecturaler en persoonlijker dan ooit is.

Dieter Maes, CEO Renson outdoor living: “De synergie tussen onze merken brengt Amani helemaal tot leven. Samen bewijzen we hoe duurzaamheid, innovatie, luxe, comfort en architecturaal design elkaar perfect kunnen vinden als het gaat over het moderne buitenleven.”

Coco Wolf
Coco Wolf pakt uit met zijn bestsellers collecties – Largo, Porto en Coronet – geflankeerd door in het oog springende nieuwe modellen uit de Tamarindo collectie.

Carolina Iglesias, Head of Marketing bij Coco Wolf: “Met deze samenwerking vieren we duurzame luxe en innovatie op het vlak van outdoor living. Het is een unieke kans voor ons om te tonen hoe stijl en duurzaamheid mooi samenkomen in het design van buitenmeubilair.”

Cosapots
Grote bloempotten en plantenbakken met een uitzonderlijk design: met een handvol nieuwe modellen binnen de bestaande collectie zet Cosapots zijn overtuiging nog meer kracht bij.

Nicolaes Devriendt, Art Director Cosapots: “We zijn trots en enthousiast om dit partnership aan te gaan. Het is mooi om te zien hoe onze Mondo- en Orbo-collectie in combinatie met de producten van onze partners het outdoorlivingconcept naar een hoger niveau tillen.” 

Cubic
Cubic, specialist in buitenkeukens, pakt uit met een gloednieuw buitenbarconcept. Multifunctioneel, compact en met een modern design: de ‘buitenbar in een kast’ helpt het hele jaar door memorabele buitenmomenten creëren.

Melissa Kalmund, Marketing Representative bij Cubic: “Renson, Coco Wolf en Cosapots houden er hetzelfde doel op na als wij bij Cubic: we willen trendsetter zijn in outdoor living. Stijlvol en luxueus. Samen staan we sterk.”

Meer van NOA Outdoor Living
Reacties