De buitenkant van je huis in balans

Je exterieur een prachtige eenheid met Renson Outdoor Living

Eenheid in en rondom je huis

Na een dag hard werken, het huishouden en de kinderen, wil je niks anders: rust! En die rust vind je natuurlijk als eerste thuis. Daar waar je de dag doorneemt met je gezin, je ontspant, je jouw favoriete series kijkt en je later lekker gaat slapen. Maar dan moet je interieur wel op orde zijn.

Het is namelijk bewezen dat je veel sneller uitrust in een huis waar kleuren en materialen naadloos op elkaar aansluiten. En omdat ons klimaat steeds aangenamer wordt en je vaker buiten bent, geldt dat dus ook voor je exterieur, of wel: de buitenkant van je huis.

Alles in één stijl

renson-outdoor-living-tuinmeubilair

Maar buiten rust en eenheid aanbrengen, blijkt in de praktijk lastig. Want voor elke verbouwing heb je weer een andere aannemer nodig. En die heeft op zijn beurt weer deals met verschillende leveranciers. Dat is jammer, want daardoor verdwijnt de rust.

De oplossing!

Dat moet anders, vonden wij. En daarom bedachten we een totaaloplossing: het Renson Outdoor Concept. Van je voortuin tot aan je achtertuin hetzelfde design en dezelfde stijl. Een fantastische eenheid dus.

Voor elke woonstijl en smaak hebben we een productlijn. En elk product in die lijn komt van één fabrikant, in dezelfde kleur en alles van de allerbeste kwaliteit.

Een make-over voor je tuin, terras en gevel

Je kunt bij ons kiezen voor een totale make-over van je exterieur. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt gerust je tijd nemen en je tuin in verschillende fasen mooier maken. Of gewoon kiezen voor één van de prachtige elementen van ons Concept. Alles kan en alles mag!

Vier productgroepen, één fantastische stijl

renson-outdoor-living-tuinmeubilair

Ons Outdoor Concept bestaat uit terrasoverkappingen, carports, gevelelementen en - de nieuwste aanwinst - tuinelementen. Want hoe mooi is het als ook je tuinmeubilair perfect past bij de stijl van je huis?

Outdoor living op zijn best met de mooiste tuinaccessoirea

De strakke verticale lijnen van onze Linarte lijn komen daarom ook terug in onze tuinelementen. Onze unieke en zeer uitgebreide collectie tuinmeubilair geeft je tuin een strakke uitstraling en zorgt voor een oase van rust.

Vrijstaande tuinwanden

Wil je meer privacy in je tuin of een originele schutting? Hoog, laag of vrijstaand, het maakt niet uit: de Linarte Icon tuinwand maken wij volledig voor je op maat. Je kunt hem laten bekleden met de strakke elementen van de Linarte lijn, maar ook aan één kant laten bespannen met glasvezeldoek. En wil je meer sfeer in je tuin? Wij verlichten je nieuwe tuinwand met de allermooiste tuinverlichting: met ledstrips, houten inserts en/of indirecte verlichting onderaan de wand.

Design tuinverlichting

Bij een sfeervolle tuin, hoort natuurlijk mooie verlichting. In de Linarte gevelbekleding is al prachtige ledverlichting verwerkt. Maar het is natuurlijk nog veel mooier om je hele tuin te verlichten. En dat kan! Onze Outdoor Light armaturen zijn in drie verschillende maten en alle RAL kleuren verkrijgbaar. Dus wat je stijl ook is: wij hebben het in huis!

Tuinbank en bloembak in één

renson-outdoor-living-tuinmeubilair

Onze Linarte Modulo is een tuinelement waar je echt alle kanten met op kunt: plantenbak, bloembak, moestuin of fijne relaxbank: alles is mogelijk met deze kanjer. Hij is verkrijgbaar als vierkant of rechthoek en afsluitbaar met een hardhouten deksel. Combineer naar hartenlust voor een persoonlijke sfeer in jouw tuin. En net als alle andere Linarte elementen, is ook de Modulo in alle RAL kleuren verkrijgbaar.

Maar we zijn nog niet klaar!

Je zou denken dat we zo alles we hebben gedekt. Maar niks is minder waar: we gaan nog een paar stappen verder. Want met onze e-safe pakketbrievenbussen, gevels, tuinmuren, deuren, poorten en wanden voor binnen én buiten, maak je van je interieur en je exterieur echt een prachtig geheel: het verticale lijnenspel van onze Linarte lijn zorgt namelijk voor een strakke eenheid van je interieur én exterieur.

Ben je al net zo enthousiast als wij en wil je meer weten over onze prachtige elementen? Neem dan even - geheel vrijblijvend uiteraard - contact met ons op!