Renson Lapure

Minimalistisch design, maximaal beschut tegen zon, wind en regen met Lapure terrasoverkapping van Renson.

De stijlvolle en minimalistische Lapure terrasoverkapping van Renson bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat enerzijds rust op elegante en discrete aluminium kolommen en anderzijds verankerd is aan een bestaande gevel.

Met het dak gesloten, biedt de Lapure beschutting tegen zon, wind (tot 100 km/u) én regen. Bij een open dak kan je volop genieten van de zon, met een open en panoramisch zicht zonder storende voorbalk.

Windvaste bescherming tegen zon, regen en wind

Dankzij de nieuwe dwarsbalk kan de Lapure voortaan tot 6 in plaats van 4m breed zijn in één dakdeel, en dat met een uitval tot 5m. De dwarsbalk zorgt daarbij voor de nodige stabiliteit en kan ook met (richt- en dimbare) led-verlichting uitgerust worden. Bovendien is het nu ook mogelijk om Fixscreen doekzonwering en een snelle doorgang – beiden in opbouw – te monteren op de voor- en zijkant. Met een maximum breedte van 6m is de Lapure tot 3 x toe koppelbaar voor een totale lengte van 18m.

Ook voor een klassieke bouwstijl

De Lapure is – naast de standaard strakke uitvoering – ook verkrijgbaar in een ‘Classic Line’-versie. De kolommen van de Lapure ‘Classic Line’ zijn in dat geval voorzien van decoratieve lijnen in het profiel. Daarnaast worden die bovenaan afgewerkt met een bolvormig of diamantvormig element, perfect in het verlengde van een woning in landelijke of klassieke stijl. Ook in die uitvoering is de integratie van leds in de dwarsbalk en Fixscreen doekzonwering mogelijk.