Renson Camargue

Bescherm jezelf tegen overmatig zonlicht, regen, wind of kou en geniet met de Renson Camargue terrasoverkapping.

Renson Camargue terrasoverkapping.

Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van je terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseer je de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Genieten van een optimaal leefcomfort, ongeacht het weer!

Wanneer je tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet je van extra regenbescherming. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren.

Uitmuntend gebruikscomfort!

Dankzij verschillende opties kan het terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden; Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van verlichting, verwarming en luidsprekers. Een regen- en windsensor zorgen voor een extra gebruiksgemak.

Oneindige mogelijkheden

Door het toevoegen van zij-elementen onstaan eindeloze mogelijkheden. Deze bieden een additionele bescherming en zorgen esthetisch voor een mooie afwerking. Windvaste, gemotoriseerde, verticale doekzonwering zorgt voor een beschermend cocoon. Dankzij het gedeeltelijke doorzicht van de doeken en eventuele crystalvensters blijft het zicht op de tuin steeds behouden.
Je kunt ook opteren voor glazen schuifwanden. In combinatie met windvaste screens blijft bovendien het voordeel van de zonwering behouden. Ook elegante schuifpanelen met windvaste screendoeken, houten of aluminium lamellen behoren tot de mogelijkheid. Hout is weer helemaal terug en laat zich stijlvol combineren met andere materialen.

Doordacht design

Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels zijn weggewerkt. Ook onzichtbare grondbevestiging is mogelijk. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Camargue® wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.

Meer informatie

Meer informatie vind je HIER