Foto: 2016/hippe-tuinset-2016.jpg

Hippe tuinsets voor 2016

De hipste tuinsets van 2016 zijn gemaakt van stoer hout of degelijk aluminium.

Of je wilt loungen of wilt dineren met je vrienden in de tuin, voor beide doeleinden zijn ontzettend leuke en hippe tuinsets te vinden.

De eyecatcher van de tuin

Ben je op zoek naar een hippe loungeset, dan is het goed om te weten dat er keuze genoeg is. De trend in loungemeubelen is overwegend grijs, van heel donker tot licht. Ook de zitkussens zijn in dezelfde grijze tinten. Wie van kleur houdt, kan de loungeset opvrolijken met mooie sierkussens. Met een loungeset kan het buitenleven aanzienlijk verlengd worden, omdat relax zitten in de tuin nog nooit zo bereikbaar was. De loungsets zullen een eyecatcher zijn in de tuin en nodigen zeer uit voor zowel overdag als ’s avonds van de tuin genieten.

Comfortabel tafelen

Ben je op zoek naar een tafel met eetstoelen, ook die zijn in diverse soorten en maten te koop bij. Denk bijvoorbeeld aan een loungeset.nl tuinset. Opvallend is dat de trend voor tuinsets anders is dan die voor loungesets. Tuinsets zijn lichter van kleur, witte tafels, lichtgekleurde stoelen of licht hout. Voor wie er van houdt, is het mogelijk verschillende kleuren stoelen aan de tafel te combineren. Loungeset.nl heeft daar mooie voorbeelden van in de collectie. Comfortabel zitten staat bij veel mensen op het verlanglijstje. Lekker lang buiten genieten en na het eten gewoon lekker blijven zitten kan op de comfortabele tuinsets van nu. Zelfs voor de kleine tuin zijn mooie setjes verkrijgbaar, denk aan een zogenaamd bistrosetje, een tweepersoons zitje met een kleine tafel. Dit kan zelfs op het balkon geplaatst worden.

Tuinset ook in de winter buiten laten staan

Omdat het weer in Nederland niet altijd even mooi is, speelt de trend daar op in met meubelen die het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Niet iedereen heeft immers genoeg bergruimte voor een paar grote stoelen en een tafel. Ook loungebanken zijn vaak zo groot, dat opslaan ingewikkeld is. Als het materiaal niet aangetast wordt door extreme weersomstandigheden, kan langer genoten worden van de mooie sets. Zelfs kussens kunnen all weather zijn, wat wil zeggen dat ook deze niet opgeslagen hoeven worden.

 

Reacties