Foto: Tuinkussens

Genieten van je wintertuin doe je zo

Gezellig in de tuin zitten is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt in de winter.

Gezellig in de tuin zitten is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt in de winter. Dat terwijlhet zonde is om de tuin in koude en natte periodes te mijden. Er zijn namelijk een hoop items die het aangenaam kunnen maken om ook in deze tijd van het jaar in de tuin te kunnen ontspannen. Met een jas en handschoenen kom je natuurlijk al ver. Wil je echter in de winter net zo kunnen genieten van de tuin als in de zomer, lees dan snel verder.

 

Weerbestendige tuinmeubels

Heb jij je tuinmeubels opgeruimd voor de winter? Dat is best zonde want juist in de winter kan het heel gezellig zijn in de tuin. Met weerbestendige tuinmeubels kan dat gesjouw bovendien gespaard blijven. Steigerhouten tuinmeubels van bijvoorbeeld HOUTgoed zijn uitermate geschikt om buiten testaan. De unieke meubels zorgen bovendien voor een moderne uitstraling van je tuin.

 

Outdoor kussens

Een andere manier om je wintertuin een stuk gezelliger te maken zijn de outdoor kussens van KUSzzz. De kussens worden op maat gemaakt en passen daardoor op elke lounge- en tuinset. Door ervoor te kiezen om de zijdes een andere kleur te geven kun je bijvoorbeeld een zomer en winter kant van de kussens creëren.Ook tijdens koude en natte periodes kun je de kussens van KUSzzz buiten laten liggen want het zijn buitenkussens voor elk weertype. De kussens zijn leverbaar in bijna vijfduizend kleuren en je kunt er je naam of initialen op laten borduren. Speciaal voor de koudere periodes is het zelfs mogelijk om zit – en rugkussens te voorzien van verwarmingselementen. Op deze manier hoef je het nooit meer koud te hebben als je even wilt genieten van je wintertuin.

Vuurtafels

Ook in de winter hoef je het in de tuin niet per se koud te hebben. Een eenvoudige manier om het snel warm te krijgen is door middel van een vuurtafel. Door een vuurtje te maken kun je wanneer je wilt lekker gezellig en op je gemak in de tuin zitten. Vergeet vooral ook niet om een ketel met chocomel of glühwein op het vuur te zetten!

Reacties