Foto: press_2013//outdoor-lifestyle-tuin-lounge-set.jpg

Genieten is een keuze; comfortabel, ergonomisch, luxueus en esthetisch loungen

Als de zon niet aan de hemel staat, dan toch op het terras. Warm rood, zonnig oranje en knalroze of alle gradaties blauw.

Als de zon niet aan de hemel staat, dan toch op het terras. Warm rood, zonnig oranje en knalroze of alle gradaties blauw. www.outdoorlifestyle.nl

Mix en match motieven, kleuren en vormen. Outdoor Lifestyle presenteert met Sunbrella stoffen de jongste zomermode voor buiten. Kiezen hoeft niet, want combineren is de trend voor een weergaloze loungehoek.

Comfort, karakter en rust

Geen overdreven poespas, maar genieten in zijn meest pure vorm. Comfort, karakter en vooral rust. Van loungeset tot ligbank, allen hebben hetzelfde gemeen; pure luxe. En hoewel de loungesets net zo geschikt zijn voor het interieur, zullen ze toch vooral het exterieur verrijken. Dit door het relaxte karakter en de wil om de weerselementen te weerstaan. Stoffen van Sunbrella zijn kleurvast, te verkrijgen in steeds wisselende trendy hoezen met keuze uit 130 kleuren. Stoffen en kussens zijn vervaardigd van innovatieve, speciaal ontwikkelde, materialen. Daardoor bestand tegen schimmelvorming met maximale bescherming tegen vlekvorming, optimale kleurvastheid en exceptionele bestendigheid tegen water. Dus zelfs bestand tegen de grillige weersinvloeden van Nederland. Het Quick Dry Foam materiaal van de kussens laat water meteen door zonder het vast te houden en is daardoor ook geschikt voor gebruik langs het zwembad. Hoewel, of misschien juist doordat, Outdoor Lifestyle een klein bedrijf is, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het beste is nog niet goed genoeg. Voorbeelden zijn de enorme zitdiepte en het hoogwaardige vlechtwerk.

Oneindige variatie

Zelf combineren met de kussens, kleuren, motieven en zitelementen, Bali staat voor oneindige variatie. Maak op zichzelf staande eilandjes of een heerlijk lang gestrekte bank met luxe tafel. De rug en leuning zijn schuin aflopend voor een verhoogd gevoel van comfort.

Publicatiedatum: 16 april 2009

Reacties