Een hoge zit


One to Sit haar collectie Original met een bartafel welke net als haar lagere broer compleet uit ??n deel vervaardigd is van composiet. Het blad en de poten van de tafel vormen een organisch geheel met een moderne stoere look.

One to Sit haar collectie Original met een bartafel welke net als haar lagere broer compleet uit ??n deel vervaardigd is van composiet. Het blad en de poten van de tafel vormen een organisch geheel met een moderne stoere look. www.horabarneveld.nl

De bartafel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Als eettafel voor een nieuw soort zitten past hij indoor perfect in iedere luxe woonkeuken of eetkamer en outdoor creëert hij op elk terras of veranda een gezellige hoek. Dit ?hoge? ongedwongen zitten kennen we van hippe eetcafé?s en trendy restaurants en zorgt ook thuis voor een gezellige sfeer.

 

De toplaag van de bartafel is hard en door de structuur minder gevoelig voor krassen, verder is het materiaal weersbestendig. Een andere praktische eigenschap van de tafel is het (lichte) gewicht waardoor de tafel gemakkelijk te verplaatsten is.

One to Sit levert een bijpassende barkruk van rvs met een zitting in dezelfde herkenbare vormgeving, materiaal en met dezelfde kwalitatieve eigenschappen.

De producten uit de collectie Original zijn verkrijgbaar in alle gewenste RAL kleuren.

Afmetingen bartafel: 210 x 90 x 110 cm. Verkoopadviesprijs vanaf ? 2.704,--. Afmetingen barkruk: 40 x 40 x 80 cm. Verkoopadviesprijs ? 425,--.

Het onderhoud is minimaal: normaal schoonmaken en tweemaal per jaar behandelen met een autowas, waardoor vuil geen kans krijgt om te hechten.

Zoals alle producten van One to Sit worden ook deze tafels volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Meer informatie: www.onetosit.nl.

Publicatiedatum: 19 mei 2009

AANBEVOLEN

De Truro collectie van Jati & Kebon&

De Truro collectie van Jati & Kebon combineert natuurlijk mooi Teak hout met...

DIY tuinbank met bergruimte

Deze leuke tuinbank is superhandig en maak je natuurlijk lekker zelf.

Steigerhout meubelen tips

Iedereen kent de lekkere steigerhouten hoekbank wel. Deze heeft een flinke opmar...

De Olive Lounge van Applebee

 De Olive lounge heeft een exclusieve, warme uitstraling en een prettig zit...

Tuinmeubelen van hout, metaal of kunststof

Tuinmeubelen zijn er in alle soorten en maten; van steigerhout of kunststof. Rus...

Gardeluxe Tuinstoelen

De luxe duurzame tuinstoelen van Gardeluxe zijn weerbestendig en onderhoudsarm!

Advertentie