Venice tafels

Teakhouten tuintafels in een eigentijdse uitvoering, zo laat de nieuwe collectie

VENICE TABLES, SOMETHING OLD, SOMETHING NEW

Teakhouten tuintafels in een eigentijdse uitvoering, zo laat de nieuwe collectie VENICE tables van Borek zich het beste omschrijven. De VENICE-collectie omvat 10 verschillende uitvoeringen tafels van teakhout met een antraciet of wit aluminium onderstel. Het duurzame hout heeft een fraaie verstilde grijze finish. De verschillende varianten VENICE tables maken het mogelijk om geheel naar eigen inzicht te combineren, met oude of nieuwe meubelen en zowel in een klassieke als moderne stijl.

Meer van Bogarden buitenmeubilair Bekijk alle

TEAK IS BACK: VIKING LOU

TEAK IS BACK: VIKING LOUNGE CHAIR Lounge chair VIKING is hèt bewijs dat ‘industrial design’ zeker ook een warme uitstraling kan hebben. Exclusief voor Borek ontwerpt Bouwmeester van Rens deze smaakvol vormgegeven en uiterst robuuste fauteuil, uitgevoerd in verantwoord teakhout. De fraaie houtsoort beleeft momenteel een ware comeback. Teakhout heeft immers niet alleen een warme uitstraling, maar is ook bestand tegen weer en wind. Dikke kussens (all weather) in de kleuren caillou cocoa en sooty, geven het luxe gevoel van heerlijk achterover ploffen in de VIKING lounge chair van Bouwmeester van Rens voor Borek.

Bogarden buitenmeubilair

Dagdromen met wolterinck

DAGDROMEN MET MARCEL WOLTERINCK Opnieuw ontwerpt designer Marcel Wolterinck voor Borek een exclusieve serie aluminium buitenmeubels om bij weg te dromen. Eyecatcher is onbetwist het luxe loungebed SAMOS day-dream, dat in tal van combinaties en geheel naar wens is samen te stellen. Met het verzwaarde rugkussen verandert het loungebed in een handomdraai in een uiterst comfortabele dubbele zitbank. De coole kleur ecru gaillette (all weather) laat zich makkelijk combineren met alle tinten blauw of grijs. De serie SAMOS omvat diverse modellen coffee en (high) side tabels, waarmee een unieke combinatie kan worden gecreëerd. Relaxen en genieten op duurzame meubels van Nederlandse makelij, by Marcel Wolterinck voor Borek.  

Bogarden buitenmeubilair