string(1) "p"

Loungesets

Wat is er nu plezieriger dan weg te dromen op een mooie zomerdag in eigen tuin?

Loungesets om bij weg te dromen

Wat is er nu plezieriger dan weg te dromen op een mooie zomerdag in eigen tuin? Of gaat uw voorkeur uit naar een zwoele zomeravond met een koel drankje en rustgevende muziek op de achtergrond? Loungen is luieren in optima forma, alleen of in het gezelschap van familie en/of vrienden. Zoals bij alles in het leven is een goede voorbereiding het halve werk, zelfs bij luieren. Een loungeset is tenslotte een aankoop waarvoor u zich goed dient te oriënteren. Bij ons vindt u een ruime keuze die past bij de mogelijkheden van uw tuin en uw smaak en wensen. Daarbij komt nog dat de prijs-/kwaliteitsverhouding in onze 6 megastores voor u een aangename verrassing zal zijn.

Een ruime keuze in modellen

Op het gebied van loungesets bieden wij u alle nieuwe trends. Zo is er een keuze tussen aluminium, vlechtwerk en teakhout. Uiteraard allemaal lichte materialen zodat de set gemakkelijk verplaatsbaar is. Overigens is er ook een collectie met water repellent kussens. Deze meubels kunnen buiten blijven staan bij een regenbuitje. Gaat uw voorkeur uit naar een robuuste look, kiest u voor strakke lijnen of houdt u meer van een speels ontwerp? Onze loungesets kenmerken zich door design en zullen uw tuin verrijken en sfeervol maken. Uiteraard vindt u bij ons ook topmerken als Apple bee en Hartman tegen een aantrekkelijke prijsstelling.

De juiste keuze voor u

Als u op zoek gaat naar de juiste loungeset voor uw tuin zijn er een aantal zaken van belang. Zitcomfort is een persoonlijke zaak. Dat geldt voor zowel voor de bank en stoelen in uw huiskamer als voor die in de tuin. Omdat u vele uurtjes zult willen doorbrengen op uw nieuwe set is het verstandig de tijd te nemen om de juiste keuze te maken en een set te kiezen die past bij uw persoonlijke voorkeur. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor flexibele sets. Wilt u het aantal zitplaatsen uitbreiden naar gelang er zich visite meldt dan is dit voor u wellicht de juiste optie. Een loungeset koopt u ook voor vele jaren gebruik en dus is de keuze van een kleur er één die u voor een lange periode doet. Laat u zich door ons adviseren over alle mogelijkheden.

Wij zien u graag binnenkort in een van onze megastores, of bestel online in onze webshop.