string(1) "b"
Profielfoto van van der Garde Tuinmeubelshop

van der Garde Tuinmeubelshop

Groeneveldselaan 37a, 3902 HA Veenendaal

Over ons

Ben je op zoek naar nieuwe, kwalitatieve tuinmeubelen? Dan ben je bij van der Garde tuinmeubelshop op het juiste adres

Over van der Garde Tuinmeubelshop

Tuinmeubelen

Ben je op zoek naar nieuwe, kwalitatieve tuinmeubelen? Dan ben je bij van der Garde tuinmeubelshop op het juiste adres! Met 7 tuinmeubelen megastores en onze uitgebreide webshop zijn wij de grootste in tuinmeubelen van Nederland. Wij bieden een prachtige collectie tuinmeubelen aan waaronder loungesets, tuinsets, losse tuinstoelen en tuinbanken. Bij van der Garde tuinmeubelshop vind je alles om in je tuin optimaal te genieten. Uiteraard vind je al onze tuinmeubelen naar de allerlaatste trends van 2015. Onze tuinmeubelen zijn allemaal uit voorraad leverbaar.

Tuinmeubelen online kopen doe je hier.
Met meer dan 250 verschillende soorten loungesets hebben wij de grootste loungeset collectie van Nederland. Ben je op zoek naar een vlechtwerk loungeset, een teakhouten loungeset of juist een aluminium loungeset? Je treft eigenlijk elk soort loungeset wat bij jouw tuin past? Heerlijk tot rust komen in jouw tuin op een prachtige loungeset met het beste zitcomfort.

Van der Garde Tuinmeubelen voor de laagste prijs!
Van der Garde, tuinmeubelen koop je bij van der Garde. Met 7 megastores in Nederland vind je het grootste aanbod in tuinmeubelen. Van der Garde heeft een enorm aanbod vlechtwerk tuinmeubelen, aluminium tuinmeubelen en uiteraard een grote collectie loungesets

Van der Garde vind je op de volgende locaties:


-Van der Garde Veenendaal
-Van der Garde Sliedrecht
-Van der Garde Den Bosch
-Van der Garde Gouda
-Van der Garde Bergen op Zoom
-Van der Garde Zaanstad
-Van der Garde Kesteren

Voor meer informatie:

Van der Garde Buitenleven
Groeneveldselaan 37a
3902 HA Veenendaal
T: 0318:555575
F: 0318-550476
E: info@tuinmeubelshop.nl